Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Stoffen in het interieur, een handboek

Stoffen in het interieur, een handboek
Wilhelmine van Aerssen en Chris Halsey, beiden experts op hun vakgebied, leiden ons in Stoffen in het interieur door de fascinerende wereld van vezels en stoffen. We lezen over de geschiedenis van vezels en stoffen, het productieproces en de verschillende soorten stoffen worden uitgebreid beschreven, en de lezer kijkt mee in spinnerijen, weverijen en drukkerijen. Met hun jarenlange ervaring geven de auteurs de lezer bovendien inspirerende adviezen over het gebruik van stoffen in het eigen interieur.
Dankzij de schitterende afbeeldingen van beroemde merken als Osborne & Little, Designers Guild, Nobilis, Nina Campbell en William Yeoward is dit boek niet alleen een praktisch naslagwerk, maar vooral ook een mooie handleiding om steeds weer te bekijken en te gebruiken.

Bestel dit boek:


Wilhelmine van Aerssen is de Nederlandse agent van onder andere stoffen, behang en meubels van toonaangevende merken als Designers Guild, Osborne & Little, Nina Campbell en Ralph Lauren. Dit is haar eerste boek.
Chris Halsey was tot voor kort technisch directeur van Designers Guild, waar hij verantwoordelijk was voor de technische productie van de stoffen, behang en accessoires. Het is ook zijn eerste boek.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
6 december 2017
Bron: Hl Books
Nieuwsarchief:   

Nog meer boeken

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
Wat kunt u verwachten van 2018?
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2018 Shift Networks bvba