Interieur

Wonen met stijl – Tijdloos wegdromen

Tijdloos wegdromen is de nieuwste titel in de ‘Wonen met stijl’-succesreeks. Deze luxueuze uitgave toont 20 schitterende projecten in België, Nederland en Frankrijk.
Opvallend is de back-to-basicsbeweging. Eenvoud en soberheid troef in de interieurs. Een rustgevende basis wordt overwogen aangevuld met opvallende accenten en vieve kleuren, als karaktervolle finishing touch. Een vorm van verstrakking tekent zich duidelijk overal af, en zo kom je tot mengwoonvormen die je kunt vatten onder de noemer modern-klassiek en landelijk-minimalistisch. Aandacht is er ook voor de praktische kant van de zaak: onderhoudsvriendelijke verf en stoffering, duurzame en energiebesparende bouwmaterialen, trucs voor optimaal ruimtegebruik of met een toekomstgerichte visie, zodat een huis mee kan groeien. Nuttig en esthetisch gaan dus samen.

Wonen met stijl - Tijdloos wegdromen is een boek dat je steeds weer opnieuw kunt doorbladeren. Het doet je wegdromen, maar zet je tevens aan tot actie… om van je eigen
huis een thuis te maken.

Wonen met stijl
Auteur: Patrick Retour
Taal: Nederlands
209 pagina's
Afmetingen: 302x27x319 mm
Gewicht1: 2182 gr
Druk: 1
ISBN10: 9002236034
ISBN13: 9789002236037
Een uitgave van Standaard Uitgeverij



Patrick Retour is als woonjournalist verbonden aan diverse kranten en tijdschriften en er staat een rist succesboeken op zijn naam, zoals Dromen om in te wonen, Wonen met stijl 1, 2 & 3, Buitenleven, Sfeervol genieten en Dromen van huizen. Zijn neus voor schitterende projecten, zijn heldere schrijfstijl en zijn groot inlevingsvermogen zorgen ervoor dat Wonen met stijl – Tijdloos wegdromen ook nu weer een pareltje is om te koesteren.