Domotica

50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven. Dat wil jij toch ook?

50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven. Dat wil jij toch ook?
Het thema ‘Smart Homes’ wordt vandaag de dag veel besproken. Op de televisie zien we reclamespots, we horen zaken op de radio of lezen artikels over woonautomatisering in tijdschriften. Maar wat is dit nu juist en wat maakt een Smart Home écht slim?
Woonautomatisering is het automatiseren van dagelijkse handelingen in de woning en het huishouden. Hiermee bedoelen we niet op knopjes drukken om de lichten aan te doen of de zonwering omhoog of omlaag te sturen. Neen, met automatiseren bedoelen we dat je zelf niet meer moet tussenkomen, jouw woning doet alles uit zichzelf! Studies hebben aangetoond dat een Loxone Smart Home jaarlijks gemiddeld 50.000 handelingen overneemt van haar bewoners. Die tijd kan jij dus besteden aan de leukere dingen in het leven.

50.000 handelingen minder per jaar. Beetje abstract? We zetten het graag even om voor jou! 50.000 handelingen per jaar komen overeen met veel vrije tijd. Onderstaande afbeelding toont wat je allemaal zou kunnen met die vrijgekomen tijd.

50.000 handelingen minder = VEEL vrije tijd!


50.000 handelingen minder = VEEL vrije tijd!

  • 92 films op Netflix. Neem wat popcorn bij de hand, maak het jezelf comfortabel en geniet van de film!
  • 45 etentjes met familie of vrienden of jezelf altijd uitsloven voor het avondeten? Makkelijke keuze, toch?
  • Een midweek skiën in Oostenrijk of vijf dagen genieten aan een strand van de welverdiende rust met een cocktail in de hand?
  • 17 extra nachten slaap. Wellicht heel aanlokkelijk voor de ouders onder ons.
  • 19 pretparkbezoeken met het gezin. Dagen vol plezier gegarandeerd. Jouw kinderen zullen er dol op zijn!
  • 35 wellnessarrangementen. Puur relaxen!

Dit zijn maar enkele voorbeelden die je kan doen met jouw kostbare tijd, je vult deze uiteindelijk volledig zelf in! Zelf kiezen wij voor een combinatie van alles: gewoon genieten!

Het automatiseren van een woning kan heel ver gaan, maar meestal wordt er gekeken naar de verlichting, de verwarming, de zonwering, de audio-functionaliteiten, het alarm en de toegangscontrole. Hier kunnen al heel wat dagelijkse handelingen overgenomen worden. Maar ook de tuin doet mee: slimme tuinberegening, het automatisch onderhoud van het zwembad, het opladen van de elektrische wagen en zoveel meer.

Hoe werkt het dan? In een Loxone Smart Home begint heel het verhaal met sensoren. Een sensor is een apparaat dat een bepaalde input van de omgeving detecteert en hierop reageert. Met deze technologie en dankzij onze groene Miniserver, kan je van jouw conventionele woning een slimme woning maken.

Benieuwd? Reserveer nu jouw gratis infosessie in onze demowoning en beleef het leven met autopiloot zélf: www.loxone.com/nlnl/smart-home/infosessies

Ook interessant