Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook
HomeInterieurAV&DomoticaAV&Domotica productenNieuw bij Legrand: autonome bewegingsdetectoren

Nieuw bij Legrand: autonome bewegingsdetectoren

Nieuw bij Legrand: autonome bewegingsdetectoren
Niet zoeken naar de lichtknop als je een kamer binnengaat. Het licht dat niet onnodig blijft branden als je die kamer weer verlaat. Het buitenlicht dat aangaat om een gast te verwelkomen wanneer hij naar je voordeur loopt. Of omgekeerd … ongenode bezoekers die je huis willen binnendringen, afschrikken. Gebruikscomfort, energiebesparing en veiligheid. Het is duidelijk, bewegingsmelding heeft zo z’n voordelen. Daarom introduceert Legrand vandaag vier nieuwe bewegingsmelders.

Het gaat om vier sensoren op basis van PIR-technologie. De driedraadaansluiting zorgt ervoor dat alle belastingen geschakeld kunnen worden, met een maximale belasting van 1000 Watt voor gloeilampen, 500VA voor halogeenlampen en 250VA voor fluorescentielampen, CFL en LED.

De autonome bewegingsdetectoren zijn ideaal voor doorgangen, sanitaire ruimtes en garages, voor gebruik binnen en buiten.

Er is een uitvoering voor inbouw in valse plafonds (360°), een model dat uitsluitend geschikt is voor muurmontage (140°) en één voor plafondmontage (360°).
Ten slotte biedt Legrand nog een sensor voor opbouw op muur en plafond (360°). Deze variant is, dankzij de IP55 normering, geschikt voor veilig buitengebruik.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
8 november 2016
Bron: Legrand
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba