Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook
HomeInterieurAV&DomoticaAV&Domotica productenLegrand introduceert nieuwe IP66 ronde vloerdoos

Legrand introduceert nieuwe IP66 ronde vloerdoos

Legrand introduceert nieuwe IP66 ronde vloerdoos
Klein, waterbestendig en geschikt voor installatie binnen en buiten. Dat is de nieuwe ronde vloerdoos van Legrand. De IP66 ronde vloerdoos van Legrand heeft 4 modules voor bijvoorbeeld twee stopcontacten. De vloerdoos is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: n met vast scharnierend deksel en n met los deksel. De keuze wordt bepaald door de duur en de frequentie waarmee de vloerdoos wordt gebruikt.

Voor frequent gebruik gedurende een korte tijd, is de dekselset met vast scharnierend deksel aangewezen. Voorbeeld is een hal of open ruimte, waar de vloerdoos regelmatig wordt ingeschakeld tijdens het schoonmaken en het deksel kort na opening weer gesloten wordt.

Voor tijdelijk gebruik van lange duur is de dekselset met los deksel de beste keuze. Bijvoorbeeld toegepast bij een buitenzwembad in de zomerperiode, in winkelcentra en bij evenementen, als de dekselset wordt gecombineerd met een IP55 kabeluitvoer voor extra bescherming van de kabels.

De nieuwe ronde vloerdoos is geschikt voor installatie in holle ruimtes, betonvloeren en vloeren in technische ruimten. Denk hierbij aan de tuin, het terras van een brasserie, een autoshowroom, loodsen, evenementenhallen en binnen- en buitenzwembaden.

Kortom, de compacte, waterdichte vloerdoos IP66 (volgens de normen IEC 60670-1 en IEC 60670-23) is ideaal voor plaatsing binnen of buiten.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
26 mei 2016
Bron: Legrand
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba