Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Catharinasteeg in Leiden verwelkomt Zara Home  

Catharinasteeg in Leiden verwelkomt Zara Home
Zara Home heeft onlangs een unit over twee lagen gehuurd op de hoek van de Catharinasteeg en de Aalmarkt in Leiden. Zara Home neemt de plaats in van Mango, die eerder nog voor deze unit tekende. MRP Development is zeer content met de komst van Zara Home naar de Catharinasteeg.
Zara Home is met 845 m≤ BVO ťťn van de trekkers in de Catharinasteeg en vormt een hele mooie aanvulling op het overige winkelaanbod in het project en het centrum van Leiden. De winkel opent naar verwachting zomer 2017 haar deuren openen. De winkel in de Catharinasteeg zal de zevende winkel in Nederland worden, inclusief de winkels in Zwolle en Enschede die ook dit jaar nog zullen openen. De winkel krijgt een unieke uitstraling met zowel monumentale als moderne elementen.

Zara Home sluit goed aan bij de retailers H&M, Via Mio en OíShop. Voor de laatst beschikbare units mikt MRP Development op gespecialiseerde innovatieve retailers op het gebied van mode en/of accessoires. Met de verhuur van de 20 woningen wordt binnenkort gestart. Op 7 juni j.l. opende H&M al haar deuren en zal binnenkort worden gevolgd door OíShop en Yoghurt Barn. Het laatste deel van het project zal nog deze maand worden opgeleverd en de officiŽle opening is in oktober 2017 gepland.

Zara Home erd door Van Ekris Winkels en MRP Development door Engelvast. werd geadvise
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
6 juli 2017
Bron: MRP
Nieuwsarchief:   

Meer vastgoednieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba