Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Verkoop Plan Koster in IJsselmuiden van start  

Verkoop Plan Koster in IJsselmuiden van start
Dorps wonen met alle voorzieningen van IJsselmuiden binnen handbereik: dat kan binnenkort in de nieuwbouwwijk Plan Koster. Aan de Oosterlandenweg, waar voorheen Tuincentrum Koster was gevestigd, ontwikkelt en realiseert Ten Brinke Vastgoedontwikkeling, onderdeel van Ten Brinke Group, een compleet nieuwe woonwijk. Het te bebouwen terrein heeft geruime tijd braak gelegen.

Diverse woningtypes

De wijk wordt ruim opgezet en krijgt een dorps karakter. Voorzieningen zoals winkels, supermarkten, zwembad, sportcentrum, scholen, kinderopvang en kerken liggen in de nabije omgeving. Er worden in totaal 38 woningen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen gerealiseerd: tien twee-onder-een-kap woningen, acht semi bungalows en twintig rijwoningen. Bij alle woningen zijn diverse opties mogelijk, zoals bijvoorbeeld het uitbouwen van de woning of het realiseren van een kamer op de zolderverdieping. Berg Makelaardij uit IJsselmuiden verzorgt de verkoop van de woningen. Naast deze woningen, realiseert Ten Brinke Group in het nieuwbouwplan ook een gebouw met 22 huurappartementen voor een woningcorporatie.

Verkoop Plan Koster in IJsselmuiden van start

Bijeenkomst op 23 maart

Op 23 maart organiseren Ten Brinke Vastgoedontwikkeling en Makelaardij Berg een bijeenkomst in voormalige basisschool Vizier, Zandbergstraat 1P in IJsselmuiden. Belangstellenden kunnen zich hier tussen 16.00 en 19.00 uur laten informeren over de diverse woningen en mogelijkheden.

Meer informatie

Meer informatie over het nieuwbouwplan staat op de website www.koster-ijsselmuiden.nl. Belangstellenden voor een koopwoning kunnen contact opnemen met Berg Makelaardij in IJsselmuiden.

Verkoop Plan Koster in IJsselmuiden van start
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
20 maart 2017
Bron: tenbrinke
Nieuwsarchief:   

Meer vastgoednieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba