Keukens

Switch2O: Italiaanse designkraan voor de keuken

Switch2O: Italiaanse designkraan voor de keuken
Het bedrijf Mario Bongio SRL is een 100% Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in exclusieve kranen voor de keuken en badkamer. Bongio komt met een aantal noviteiten op de markt , waaronder de unieke Switch2O met een totaal vernieuwde technologie voor in de keuken. Switch2O is ontworpen door architect Federico Rossi. De nieuwste technologieën zijn bij de nieuwe aluminium professionele keukenkraan toegepast. De water spray kan dubbel of enkel zijn en heeft een blauwe en rode LED verlichting. Bij koud water kleurt het water blauw en bij warm water zal de LED verlichting rood kleuren.

Ook heeft het een zeer aparte mechaniek zodat de arm van de kraan gemakkelijk versteld kan worden. Federico Rossi heeft het design van Switch2O ontworpen voor de moderne designkeuken en hij heeft dit gedaan in verschillende kleuren. De mat zwarte kraan is beschikbaar met een groene, zwarte en rode slang en de zilveren kraan met de groene en rode slang.

De kranen van het Italiaanse designmerk Bongio worden in Nederland exclusief verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers van Luca Sanitair.

Ook interessant