Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Groepsaankoop: Oproep naar leveranciers zonnepanelen  

Groepsaankoop: Oproep naar leveranciers zonnepanelen
De Provincie Oost-Vlaanderen heeft de ambitie om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Om dit te realiseren heeft de Provincie Oost-Vlaanderen besloten om voor het eerst een groepsaankoop voor zonnepanelen te organiseren. Hierbij roept ze geÔnteresseerde leveranciers, of een groepering van leveranciers, in de Vlaamse markt, op om zich kenbaar te maken voor 23 maart 2016. GeÔnteresseerde leveranciers moeten met positief resultaat een kwalificatieprocedure doorlopen om aan de veiling te kunnen deelnemen.
De groepsaankoop en het veilingmodel
De leveranciers die het scherpste bod uitbrengen in de veiling mogen een offerte opmaken voor alle deelnemers van de groepsaankoop. De deelnemers die het aanbod accepteren, worden aan de leverancier (per lot) overgedragen.

Voor leveranciers zijn er veel voordelen. Zo geeft het volume een leverancier extra inkoopkracht en logistiek voordeel. Ook kan hij efficiŽnter werken en bespaart hij op overhead-, marketing- en saleskosten. Al die voordelen komen ten goede aan een scherpe prijs waardoor consumenten in grotere aantallen gaan investeren in zonne-energie.

Aanmelding leveranciers

Leveranciers die zich wensen aan te melden voor de rol als hoofdaannemer kunnen dit nu al doen via de contactpersoon van de Provincie Oost-Vlaanderen (MichaŽl Heiremans, loket.groepsaankoop@oost-vlaanderen.be).

Een aangemelde leverancier doorloopt een kwalificatieproces waarin onder andere wordt onderzocht of de onderneming goede en schaalbare bedrijfsprocessen heeft, en voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.

Installateurs

Installateurs die interesse hebben om als partner samen te werken met de leveranciers die meedoen aan de veiling kunnen dit nu ook al kenbaar maken via de contactpersoon van de Provincie Oost-Vlaanderen (MichaŽl Heiremans, loket.groepsaankoop@oost-vlaanderen.be).
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
15 maart 2016
Bron: Provincie Oost Vlaanderen
Nieuwsarchief:   

Meer zakelijk nieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba