domoXimVastgoed & Beheer opent 3e kantoor in Mechelen

  BE   8 november 2011 Bron: domoXim
Vastgoedspecialist domoXim heeft in Mechelen, op de Bruul, een derde kantoor geopend. Dit kantoor richt zich op Mechelen, de omliggende gemeenten en Antwerpen. In Zaventem en Diest heeft domoXim Vastgoed & Beheer al langer kantoren. Binnenkort viert domoXim Vastgoed & Beheer er zijn vierde verjaardag.

Deze zomer startte domoXim Vastgoed & Beheer met de volledige renovatie van het kantoor op de Bruul. Ondertussen werd het kantoor, vroeger een juwelierszaak, in gebruik genomen door de vastgoedmakelaars. De moderne LED-schermen in de vitrine zorgen voor nog meer leven in de drukke winkelgalerij. Naast domoXim Vastgoed & Beheer kan u er bijvoorbeeld ook terecht voor lederwaren en koffers (Lenaerts), stripverhalen en een koffie (De Stripkever), eighties huishoudspullen (Vintage Shop Blender), en nog veel meer.

“Ons derde kantoor in het centrum van de Mechelse binnenstad maakt ook hier een link naar buitenlandse kaderleden die de betere woning zoeken”, zegt Walter Vermeeren, Managing Director. “We zullen hier in de toekomst nog verder onze zaak uitbouwen en ook de link met Antwerpen en de internationale bedrijven rondom Mechelen sterk benadrukken.”

Het enthousiaste domoXim team in Mechelen bestaat uit erkende vastgoedmakelaars en expat-specialisten. ir. Hanne Vermeeren is erkend BIV makelaar, Sophie Ampe werkte jarenlang voor NOVA Relocation binnen dezelfde groep als domoXim Vastgoed & Beheer en Christophe Torfs verdiende zijn sporen in het domoXim kantoor in Zaventem. Zij worden bijgestaan door het back-office team in Zaventem.

domoXim Vastgoed en Beheer is gespecialiseerd in vastgoed voor expatriates en internationale klanten, en maakt deel uit van de NOVA Group. domoXim werkt hiervoor samen met de grootste relocationbedrijven, maar ook met de NATO en de Europese Commissie. Deze ervaring wordt vanzelfsprekend ook voor de lokale verkoop- en verhuurportefeuille optimaal gebruikt.

Walter Vermeeren is Managing Director van domoXim Vastgoed en beheer en van NOVA Relocation. NOVA Relocation zorgt voor een a-tot-z begeleiding van expats en internationale kaderleden die naar België verhuizen en heeft reeds enkele honderden multinationals als klant.

domoXim Vastgoed & Beheer wil zich in de aanpak onderscheiden van de andere vastgoedkantoren door belangrijke extra services aan te bieden, ondermeer via een partnerschap met de meeste nutsbedrijven en via een doorgedreven beheer van panden voor eigenaars die geen administratieve rompslomp willen.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo