domoXim Vastgoed & Beheer opent derde kantoor aan het Jubelpark in Brussel

  BE   1 april 2019 Bron: domoXim
domoXim Vastgoed & Beheer opent derde kantoor aan het Jubelpark in Brussel
Vastgoedspecialist domoXim heeft in het centrum van de Europese wijk in Brussel een derde kantoor geopend. Dit kantoor richt zich op de hoofdstad en de omliggende gemeentes. In Boortmeerbeek en Mechelen heeft domoXim Vastgoed & Beheer reeds meer dan zeven jaar succesvolle kantoren.

domoXim Vastgoed & Beheer is een onafhankelijke vastgoedspecialist. Het unieke zit in de oorsprong van domoXim. Sinds de start werkt domoXim veel voor expats of buitenlandse kaderleden. “Ons derde kantoor nabij het Jubelpark maakt de link naar buitenlandse kaderleden die de betere woning zoeken terug meer zichtbaar”, zeggen Kelly De Punder en Ine Vermeeren, zaakvoerders. “We startten domoXim jaren geleden in Zaventem, openden dan kantoren in Mechelen en Boortmeerbeek, maar we merkten dat er nood was aan een extra kantoor in de hoofdstad.”

Met Günther Schulze vonden we de ideale partner. “Het nieuwe kantoor ligt op 200 meter van het Schumanplein, een schitterende locatie in het hart van de Europese wijk, een niet te missen opportuniteit voor onze klanten. Ons nieuw kantoor in Brussel zal natuurlijk een aangepaste aanpak vragen. Onze meertalige vitrine zal sowieso de zichtbaarheid en bekendheid van domoXim verhogen. We hebben de expertise om te werken rond vastgoed voor expatriates in verkoop en verhuur,” zegt Günther, mede-zaakvoerder en vennoot van het nieuwe kantoor.

“Relocation-diensten voor expats waren immers meer dan 25 jaar de kernactiviteit van ons team. Deze ervaring zullen we vanzelfsprekend ook in de Europese hoofdstad gebruiken! Door deze internationale klanten moesten we de lat zeer hoog leggen wat betreft dienstverlening, veel hoger dan wat de markt in België gewoon is,” zegt Ine, “de vastgoedmarkten die deze expats gewoon zijn in hun thuisland, zijn in vele gevallen veel beter ontwikkeld dan de onze. Vooral de marketing van de panden is zeer efficiënt en dat proberen we hier ook toe te passen door onder meer optimaal gebruik van de sociale media of door het regelmatig organiseren van vastgoedseminars.”

Kelly benadrukt de ambitie om de klanten van domoXim nog beter te helpen: “We zullen in de toekomst nog verder onze zaak uitbouwen en ook de link naar Leuven en de internationale bedrijven sterk benadrukken. Dit kantoor is een belangrijke stap in deze groei!”.

Naast het nieuwe kantoor aan het “Parc du Cinquantenaire – Jubelpark” heeft domoXim nog twee kantoren: in Mechelen, in de bekende winkelstraat de Bruul, en in Boortmeerbeek tussen Mechelen en Leuven.

Het enthousiaste domoXim team bestaat uit erkende vastgoedmakelaars en expat-specialisten. Ine Vermeeren, Kelly De Punder, Wout Vermeeren, Nathalie Moudens, Eve Bosmans, Günther Schulze en Walter Vermeeren.

domoXim Vastgoed & Beheer wil zich in de aanpak onderscheiden van de andere vastgoedkantoren door een intensieve marketingaanpak en door belangrijke extra services aan te bieden, onder meer via een partnerschap met de meeste nutsbedrijven en via een doorgedreven beheer van panden voor eigenaars die geen administratieve rompslomp willen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo