Interieur

WoodWick verwelkomt winter met gloednieuwe geuren

WoodWick verwelkomt winter met gloednieuwe geuren
Winter is coming! Tijd om het in huis lekker knus en gezellig te maken met de heerlijke geurkaarsen van WoodWick. Met verschillende collecties en geuren die tot de verbeelding spreken, haal je de kerstsfeer nu al naar je woonkamer. Wat denk je van Crimson Berries, Joyfull Gathering of White Teak? Welkom in WoodWicks winter wonderland!

De geurkaarsen van WoodWick zijn met hun knisperende houten wiek een vaste waarde in onze woonkamer. Met hun standaard collectie weten ze keer op keer te scoren. En dat is ook dit najaar niet anders met de winterse geuren Frasier Fir, Crimson Berries, Amber Incense en White Teak. Verkrijgbaar in 5 maten; petite, mini, medium, large en ellipse, is er voor ieder wat wils. Bovendien komen deze geuren ook in enkele mooie giftsets. Horen we daar het ideale eindejaarscadeau?

Daarnaast pakt WoodWick uit met enkele speciale collecties. Zo is er bijvoorbeeld de Classic Autumn Collection met warm design. Of de Classic Holiday Collection met speelse of geruite motieven. De sparkle in je woonkamer brengen, dat doe je dan weer met de Festive Joy Collection. Zowel Pomegranate als Evergreen zullen je woning weten op te fleuren. En voor wie van laagjes houdt, is de Joyfull Gathering Collection dan weer de must have van het seizoen. Drie kleuren en drie geuren in één kaars zorgen voor speciale ontdekkingen telkens wanneer je hem aansteekt. Ook deze nieuwe collecties zijn verkrijgbaar in maten.

Bestel dit product:

WoodWick verwelkomt winter met gloednieuwe geuren

Ook interessant