Weersverwachting voor de komende dagen

  BE   19 februari 2019 Bron: KMI
Weersverwachting voor de komende dagen
Dinsdag 19 februari is het in de ochtend al droog in het westen en het centrum van het land met opklaringen. Ten zuiden van Samber en Maas is het in de voormiddag nog overwegend zwaarbewolkt met perioden van lichte regen. Later volgen ook daar opklaringen. In het binnenland vormen zich in de namiddag stapelwolken, maar de kans op een bui is zeer klein. Met maxima van 7 tot 11 graden is het wat minder zacht dan de voorgaande dagen. De wind waait meestal matig uit zuidwest, ruimend naar west. 's Avonds wordt de wind zwak.

Dinsdagnacht blijft het droog met hoge en middelhoge wolkenvelden. De minima schommelen tussen 0 en +5 graden. De wind waait zwak tot soms matig uit zuidwest, krimpend naar zuidzuidwest.

Woensdag wordt het droog en wisselen wolkenvelden af met opklaringen. De maxima schommelen tussen 7 en 12 graden bij een meestal matige zuidwestenwind. Donderdag is het droog met zon en wolken. De maxima schommelen in het centrum rond 13 graden.

Vrijdag wordt het, na het eventuele lokale ochtendgrijs, zonnig met enkele hoge sluierwolken. Het is opnieuw zeer zacht voor de tijd van het jaar met in vele streken maxima rond 14 of 15 graden. De wind is zwak en veranderlijk.

Zaterdag blijft het zonnig met maxima van 10 tot 15 graden of lokaal wat meer. De oostenwind is zwak tot matig. Zondag verwachten we nogmaals rustig weer met veel zon en maxima van 10 tot 15 graden.

Maandag lijkt het nog steeds droog en zacht te worden met mogelijk wat meer wolken. We halen maxima rond 13 graden in het centrum.
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo