Weersverwachting voor de komende dagen

  BE   3 mei 2018 Bron: KMI Verstuur
Weersverwachting voor de komende dagen
Donderdag 3 mei zijn er eerst mooie opklaringen, in het zuidoosten hangt ver nog tijdelijk laaghangende bewolking. In de loop van de dag ontstaat er in het binnenland stilaan meer bewolking maar blijft het droog. De maxima liggen tussen 11 graden in Hoog-BelgiŽ en 16 graden in de Kempen bij een zwakke tot matige wind uit noordwest tot noord.

Vanavond verdwijnen de wolken geleidelijk en vannacht wordt het uiteindelijk helder maar vrij fris met minima van 1 tot 5 graden. De wind waait zwak, in het zuidoosten nog af en toe matig, uit veranderlijke of noord- tot noordoostelijke richtingen. Op sommige plaatsen kan er zich nevel of mist vormen.

Vrijdag is het droog en zonnig op enkele sluierwolken na. De maxima liggen tussen 13 of 14 graden in de Hoge Venen of aan zee en 16 of 17 graden in het centrum, bij een stilaan matige wind uit noordoost in het binnenland en uit noord tot noordoost aan zee.

Van zaterdag tot maandag verwachten we zonnig weer met maxima die geleidelijk stijgen van 20 graden op zaterdag naar 25 graden op maandag. De wind waait zwak tot matig uit noordoost, later stilaan ruimend naar oost.

Dinsdag en woensdag blijft het meestal zonnig maar wordt het mogelijk licht onstabiel. Een bui is dan ook niet volledig uit te sluiten. De maxima liggen nog steeds boven de 20 graden.
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo