Weersverwachting voor de komende dagen

  BE   11 september 2017 Bron: KMI
Weersverwachting voor de komende dagen
Maandag 11 september wordt wisselvallig en winderig, met opklaringen maar ook buien, die vooral in de namiddag kunnen gepaard gaan met onweer. De maxima liggen tussen 12 graden in de Ardennen en 18 graden aan de kust. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en neemt toe naar vrij krachtig, aan zee tot krachtig. Rukwinden tot 60 km/h. Vannacht blijft het wisselvallig met buien. De minima liggen tussen 8 en 10 graden in de Ardennen en tussen 10 en 12 graden in Laag-België. De wind neemt af en wordt matig uit zuidwestelijke richtingen.

Dinsdag wisselen opklaringen af met wolkenvelden die soms buien produceren. Een donderklap is mogelijk, vooral in het oosten van het land. 's Namiddags wordt het in het westen zo goed als droog. De maxima liggen tussen 13 en 18 graden. De wind waait matig en aan zee soms vrij krachtig uit het westzuidwesten.
Tijdens de nacht van dinsdag op woensdag neemt de windsnelheid gevoelig toe en krijgen we regen. Rukwinden tot rond 80 km/h zijn niet onmogelijk.

Op woensdag en donderdag wordt ons weer bepaald door een strakke zuidwestelijke tot westelijke luchtstroming.Woensdag krijgen we een vrij krachtige of krachtige wind met rukwinden in de buurt van 80 km/h. Donderdag waait het soms ook nog vrij krachtig met kans op rukwinden tot rond 65 km/h. Daarbovenop kunnen vrij actieve regenzones over ons land trekken. Woensdag krijgen we in het centrum van het land nog maxima rond 18 graden, maar donderdag blijft het kwik steken rond 16 graden.

Vrijdag en volgend weekend krijgen we rustiger weer, maar de kans op neerslag blijft aanwezig. De temperaturen geraken ook niet hoger dan 17 graden.
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo