Ventilatie

Ventileren is in tijden van Corona relevanter dan ooit

Ventileren is in tijden van Corona relevanter dan ooit
Niemand blijft – zeker niet met een zieke in huis – graag ‘in zijn kot’ in de wetenschap dat het virus daar vrij spel krijgt. Voldoende verse lucht, 24 op 7, én rechtstreekse afvoer van vervuilde binnelucht liggen aan de basis van een gezonde binnenluchtkwalteit. Iets waar een degelijk en correct werkend ventilatiesysteem het liefst volautomatisch voor zorgt. Zoals de Healthbox 3.0 van Renson dat doet.

En wat meer is: dankzij dat geconnecteerde ventilatiesysteem kon Renson al bij aanvang van de Corona-crisis alle eigenaars van een geconnecteerde Healthbox 3.0 ventilatie-unit via de bijbehorende app enkele relevante ventilatietips. Voor de best mogelijke binnenluchtkwaliteit in huis zorgt dit slimme ventilatietoestel sowieso al zonder dat een bewoner daar omkijken naar heeft. Maar wist je dat je in tijden van Corona en Covid 19 je ventilatiesysteem optimaal kan inzetten om de verspreiding van ziektekiemen in huis tot een minimum te beperken?

Alle Healthbox 3.0 eigenaars zijn alvast op de hoogte, dankzij de tips die ze onlangs via hun Healthbox-app ontvingen. Ter info vind je die tips ook hier terug op de website www.renson.eu.

Ook interessant