Bedrijfsnieuws

VT-Invest group koopt AGOS uit Olsene

VT-Invest group koopt AGOS uit Olsene
VT-invest group uit Aalter heeft de aankoop van de firma AGOS met de familie Goossens afgrond. De deal betreft terreinen en gebouwen met de volledige uitrusting voor staalproductie en personeel. AGOS is sedert meer dan 50 jaar een dynamisch familiebedrijf, gespecialiseerd in allerhande staalconstructies onder geconditioneerde en gecertificeerde productiemethodes.

Door de overname van het state of the art productieapparaat is de voortzetting van de staalproductie en het behoud van de tewerkstelling van een 15-tal gekwalificeerde lassers en operatoren verzekerd.

VT-Invest group koopt AGOS uit Olsene
De site van ongeveer 30.000 m² wordt de hoofdzetel van de firma STABIL, één van de bedrijven uit de VT Invest group. De verhuis van Meulebeke naar de Grote Steenweg in Olsene is voorzien voor het tweede trimester 2019.

Door deze acquisitie controleert de holding van Dirk Van Tornhaut momenteel negen bouw-gerelateerde bedrijven die een geconsolideerde omzet van ca 120 miljoen euro realiseren en werkgelegenheid verschaffen aan bijna 300 werknemers. Een investering in nieuwe bedrijfsgebouwen op de site zal op korte termijn voor ca 20 extra arbeidsplaatsen zorgen.

Ook interessant


Build for Life