Tuinaanleg en onderhoud

Tuinafboording Stijlvol & Praktisch

Tuinafboording Stijlvol & Praktisch
Zoekt u een tuinafboording voor een mooie en stijlvolle afwerking in uw tuin dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een leuke ontwikkeling hierin is de tuinafboording van metaal en kunststof. Waar u bij de oude vorm van de tuinafboording nog aardig moest tillen zijn de tuinafboordingen van deze materialen licht en daardoor zeer praktisch in gebruik.

De Tuinafboording van nu, stijlvol en zeer praktisch in gebruik

Gaat u een mooie bloemenborder aanleggen of wilt u uw grindpad leggen in de vorm van een idyllisch kronkelpad dan is de tuinafboording van kunststof of metaal ideaal in gebruik. Met een tuinafboording kunt u uw bloemen, grind, stenen en gras eenvoudig scheiden van elkaar.

Voordelen van een tuinafboording van metaal of kunststof is dat ze door het lichte gewicht makkelijk te verwerken zijn in de tuin, u hoeft namelijk niet zwaar te sjouwen. Eenmaal bezig in de tuin, zijn de stijlvolle tuinafboordingen zeer makkelijk te buigen waardoor ze eenvoudig in bochten en mooie figuren te leggen zijn. Dit geeft een enorm scala aan mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan het creëren van patronen, cirkels en dergelijke.

Grote gleuven hoeft u niet ook meer te graven door de pinnen bij de metalen tuinafboording aan de onderzijde. Hierdoor kunt u ze direct in de grond steken net als de tuinafboording van kunststof verstevigd kunnen worden met handige paaltjes die u rechtstreeks in de grond kunt slaan met een hamer.
De stijlvolle tuinafboording van metaal is voorzien van een handige koppelsysteem. Dit zorgt ervoor dat ze snel te verwerken zijn en u ze eenvoudig aan elkaar kunt koppelen voor één mooi geheel.

Tuinafboording
Afbeelding: Amagard.com

Een tuinafboording voor elke tuinstijl

Wilt u een tuinafboording aanschaffen voor in uw tuin dan kunt u bij de metalen tuinafboording kiezen uit verschillende uitvoeringen/afwerkingen, waaronder de Multi-edge afboording in de varianten Corten staal, Verzinkt, Roestvrijstaal (RVS 316) en de kleuren wit en zwart.

Tuinafboording
Afbeelding: Amagard.com

Door de diversiteit aan kleuren kunt u de kantopsluiting laten aansluiten bij de kleur grind, bestrating of de hoofdkleuren in uw bloemperk voor een stijlvol geheel. Of misschien wilt u juist een contrast creëren met bijvoorbeeld een witte steensoort gecombineerd met een mooie strakke zwarte tuinafboording! Alle combinaties zijn mogelijk, zo legt u een tuin aan die volledig aansluit bij uw wensen.

Tuinafboording
Afbeelding: Amagard.com

Ook interessant