Meubelen

Tover je woning om tot een retreat oord & relax!

Tover je woning om tot een retreat oord & relax!
focus op selfcare, langzaam leven en helemaal tot rust komen in je eigen stulpje dat je inricht als een retreat oord. Dat is waar het in 2021 allemaal om draait volgens Sofacompany. Het wordt tijd om de hectiek van de laatste jaren vaarwel te zeggen en het tempo te vertragen. Zo kan je terug genieten van de kleine dingen. Leg jezelf dus maar eens letterlijk in de watten en vlei je neer op de ultrazachte stoffen en aaibare materialen waarin het Deense meubelmerk haar deco pareltjes dit jaar hult. Het rustgevend kleurenpalet van de nieuwe collecties maakt je bovendien helemaal zen. Opvallend dit jaar zijn ook de ambachtelijke details zoals de zogenaamde ‘tufting’ naaitechniek. Hierdoor voegt Sofacompany wat oldschool ‘Chesterfield vibes’ toe aan zijn elegante, Scandinavisch design meubels.

Loungen met bubbels? Meet Abby!

Wat gebeurt er als je een braambes met haar gewelfde, kleine bubbeltjes zou vertalen naar een zetel? Klik op de link Abby en ontdek meteen hoe een driezit er even onweerstaanbaar kan uitzien als haar fruitige inspiratiebron. Abby is een uniek meubel dat modern combineert met traditioneel. Haar volumineuze en ronde vormen zorgen voor een trendy, zachte look terwijl de ‘tufting’ naaitechniek een sneufje 'old-school' toevoegt aan het design. Abby lijkt wel de moderne lounge versie van een Chesterfield! De zachte, matte velours stof in een warme grijze tint (Moss Shitake) verhoogt de hygge factor van deze zetel nog meer. Bovendien kan je deze deco musthave matchen met de Abby poef waardoor je een compleet lounge gevoel creëert in je interieur.

Abby

Tafelen met Hubert, een hunk met klassieke stijl

Hubert is een leuk salontafeltje in klassieke, Scandinavische stijl. Deze knapperd kreeg dit jaar een nieuwe look aangemeten met een tafelblad uit witte laminaat en elegante, eikenhouten poten. Hubert is de ideale plek voor je koffiemok én uiteraard voor je voeten...no judgement ;-) ! Maar dit klassieke tafeltje fungeert ook perfect als het blanke canvas voor al je Pinterest-proof accessoires (denk: een compositie van je mooiste vaasjes of een stapeltje interieurboeken met een kaarsenstolp erbovenop). De nieuwe Hubert is beschikbaar in twee verschillende maten. Deze tafeltjes zijn apart te verkrijgen maar kunnen ook leuk als duo gecombineerd worden.

Hubert

Een blauwtje lopen met Paula

De populaire Paula in crèmekleurig bouclé was meteen een Instagram hit. Het organisch en sculptureel design met zachte lijnen en de volumineuze look maken Paula dan ook tot de perfecte loungezetel. Geen wonder dat Sofacompany deze musthave 3-zits zetel nu ook in een ander materiaal heeft gelanceerd. En zeg nu zelf, blauw heeft voor ons altijd een beetje die wauw-factor: Planet Legion Blue. Bovendien gaat het om een ultrazachte, koningsblauwe chenille stof die voor 36% bestaat uit gerecycleerde polyster vezels. Design & duurzaamheid...de perfecte interieur mix als je het ons vraagt!

Paula

Ook interessant