Dossier Batibouw

Stone&Style biedt Outspiration op Batibouw 2017

  BE   17 februari 2017 Bron: Ebema
Stone&Style biedt Outspiration op Batibouw 2017
Benieuwd naar de outdoortrends voor 2017? Dan is een bezoek aan de Stone&Style-stand op Batibouw - Paleis 1, stand 117 - een must. De specialist in betonnen bestratingsproducten pakt er onder meer uit met grootformaattegels, multiformaten, tuinverlichting en betonnen tuinmeubilair. Kortom, een totaaloplossing om van de tuin een sfeervol verlengstuk te maken van de woning.

Wat zijn nu de nieuwe trends voor tuin en terras? CEO van Stone&Style Sonja Kuypers: "We zien een opmerkelijke verschuiving van grijs-zwart naar genuanceerde en warmere kleuren. De Megategel blijft als grootformaattegel de topper in het gamma. In de kleinere formaten gaat de keuze eerder naar langwerpig in plaats van naar vierkant. En als legpatroon maken het wildverband en het parketverband met multiformaten furore.Ē

Nieuw standconcept

Deze trends trekt Stone&Style door in een bijzonder standconcept op Batibouw. Hier geen overdaad aan samples of een standaardtoog. De inrichting, uitnodigende tafel en aangepaste sfeerverlichting geven de bezoekers het gevoel dat ze in een tuin zitten. Puur beleving! Sonja Kuypers: "De klant kiest steeds meer voor een totaaloplossing met tegels, trappen, boordstenen en betonnen tuinmeubilair in dezelfde afwerking en kleur. Op onze stand kan je het uitgebreide scala aan mogelijkheden zien, voelen en beleven."

Gloednieuwe Outspiration brochure

Voor wie thuis rustig de nieuwste outdoortrends wil bekijken, is er de Outspiration brochure. Stone&Style werkte ervoor samen met partners Distri Pond, ECO-Oh! en Namgrass. De brochure wordt in primeur en gratis verdeeld op Batibouw. Stone&Style geeft zo alle bouwers en verbouwers nieuwe inspiratie voor onthaasting en genieten in je eigen tuin.

Stone&Style biedt Outspiration op Batibouw 2017

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo