Smart Homes & Intelligent Buildings staat in het teken van veiligheid

  NL   23 oktober 2019 Bron: Jaarbeurs
Smart Homes & Intelligent Buildings staat in het teken van veiligheid
Dinsdag 5 november wordt in Supernova in Jaarbeurs de derde editie van Smart Homes & Intelligent Buildings gehouden. Het event richt zich op slimme technologie in de gebouwde omgeving. Dit jaar staat het event in het teken van veiligheid, betrouwbaarheid en privacy.

Onder andere Diederik Samsom zal aanwezig zijn als spreker op het event. Als voorzitter van de klimaattafel zal hij spreken over een duurzame en eerlijke samenleving. Andere sprekers zijn o.a. Derk Bots van Signify en Ad van Wijk, Professor Sustainable Energy van de Universiteit Utrecht.

Smart Homes & Intelligent Buildings Event richt zich op beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed-, bouw- en installatiewereld. Denk hierbij aan gebouweigenaren, ontwikkelaars, bouwers, installateurs, architecten, bouwkundigen, adviseurs, projectontwikkelaars, facility managers en IT managers. Centraal staat de vraag hoe de belofte van slimme technologie kan worden omgezet in echte toegevoegde waarde voor de gebruiker en business opportunities voor ontwikkelaars, bouwers en beheerders.
Op Smart Homes & Intelligent Buildings Event gaat het om kennis delen, inspiratie en netwerken. Het event combineert een sterk inhoudelijk programma met keynotes, expertsessies en praktijkcases met een informatiemarkt.

Smart Homes & Intelligent Buildings vindt plaats tegelijk met Bits, Bricks & Behaviour, georganiseerd door FHI Gebouw Automatisering. Bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo