Ruim 250 woonexperts op meest complete (ver)bouwbeurs

  NL   7 maart 2019 Bron: Talkabout
Ruim 250 woonexperts op meest complete (ver)bouwbeurs
Van 15 tot en met 17 maart vindt de voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats in Jaarbeurs Utrecht. De grootste en meest complete bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland. Ruim 250 exposanten met verschillende specialisaties staan klaar om bezoekers te adviseren en inspireren. Daarnaast geven verschillende sprekers antwoord op vragen als ‘Wat is een écht slim huis?’ en ‘Hoe pak je het bouwen van een huis aan?’. Ook voor de duurzame bouwer is de beurs de place to be en zijn de stands met een ‘groener wonen-label’ een uitkomst! Zet de data in de agenda, want Beurs Eigen Huis is een must visit voor iedereen die geïnteresseerd is in het bouwen of verbouwen van een droomhuis!

NIEUW! Realiseer je duurzame droomhuis

Op Beurs Eigen Huis hoor en zie je wat je kunt doen om duurzame ontwikkelingen toe te passen in huis voor een duurzame toekomst. Dit jaar introduceert de beurs het ‘groener wonen-label’. Op de plattegrond staat precies aangegeven welke stands ‘groen’ zijn. Als je langs alle stands gaat dan ben je van A tot Z op de hoogte van alle mogelijkheden voor het verduurzamen van je droomhuis.

Ruim 250 woonexperts op meest complete (ver)bouwbeurs

Niet 1 maar 2

Ook nieuw deze editie zijn de twee sprekerspodia (voorheen was dit er één) waar de hele dag inspirerende lezingen te horen zijn. Doe bijvoorbeeld ideeën op bij de lezing over de tuintrends van 2019 of luister naar het Eco-Chique ‘het samensmelten van duurzaam & esthetisch (ver)bouwen’ verhaal van Gaby van Gestel. Klik hier voor het gehele programma.

TIP: Neem je (bouw)tekeningen mee en schuif aan bij architecten, klimaatexperts, kleuradviseurs, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers, lichtadviseurs en meer.

Centraal

Beurs Eigen Huis wordt georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht. Een goed te bereiken locatie voor o.a. auto en openbaar vervoer. Kom je met de trein? Profiteer dan van de mooie NS-dagretour deal. Kaarten voor Beurs Eigen Huis inclusief NS-dagretour bestel je eenvoudig met kortingen online. Zie hier de online verkoop.

Zet in de agenda:


Datum: 15 t/m 17 maart 2019
Openingstijden: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Entreeprijzen:
  • Online ticket € 14,00 p.p. via realiseerjedroomhuis.nl
  • € 17,50 p.p. aan de kassa
  • Kinderen t/m 15 jaar gratis entree
Opvang: Er is een gratis kinderknutselplein

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo