Interieur

Oktober Woonmaand bundelt inspiratie en woonretailers

Oktober Woonmaand bundelt inspiratie en woonretailers
Bij de start van de herfst laten we het buitenleven aan de pompoenen en de walnoten en trekken we ons knus terug in onze eigen schulp. We maken van ons huis een gezellige plek om twee donkere seizoenen lang te cocoonen en daar wil een nieuw collectief van grote retailers ons nu maar al te graag bij helpen. Met het initiatief ‘Oktober Woonmaand’ lanceren zij een maand vol verrassende producten, acties en inspiratie die de consument helpen bij het realiseren van z’n eigen indoor winter wonderland.

Oktober Woonmaand
X20 Badkamers.

Als de afgelopen coronaperiode ons al iets heeft geleerd, dan is het wel dat ons huis onze veilige haven is. We waren met z’n allen meer thuis en zijn onze woning ook meer gaan appreciëren, met allerlei verfraaiingswerken in huis en tuin van dien. Daarbovenop zorgde het wegvallen van de vakantieplannen voor een groter te besteden renovatie- en bouwbudget. Dit zette X2O Badkamers, Overstock Garden, Overstock Home en Impermo aan om de handen in elkaar te slaan en ‘Oktober Woonmaand’ te lanceren. Een inventief project van interieur- en tuinspecialisten om onze inspiratie brandende te houden.

Oktober Woonmaand
Overstock Garden.

Op een eigen website, www.oktoberwoonmaand.be, biedt het gelijknamige collectief de consument een platform aan waarop die niet alleen alle deelnemende bedrijven kan vinden, maar ook – en vooral – waar er interieurpromo’s te rapen vallen. Naast de fysieke, ruime showrooms - die uiteraard volledig coronaproof te bezoeken zijn - biedt Oktober Woonmaand ook digitale tours en open showrooms. Die helpen de klant z’n weg te vinden in het nieuwe najaarsaanbod, en dat van kelder tot zolder: Oktober Woonmaand verzamelt nl. retailers in tegels, badkamers, (tuin)meubelen, …

Oktober Woonmaand
Overstock Home.

Zin in een voorsmaakje? Oktober Woonmaand pakt al meteen groots uit met deze acties:

  • X2O Badkamers: tot -50% op het volledige assortiment.
  • Overstock Home: 40% korting op alle Bristol stoelen.
  • Overstock Garden: 40% korting op alle Bristol tuinmeubelen (lounges, tafels en stoelen, parasols).
  • Impermo: Kortingen tot 50% op meer dan 250 artikelen binnen tegels, natuursteen en parket.

Ook interessant