Meeroverepb.be heet vanaf nu Energiebewustontwerpen.be

  BE   9 november 2017 Bron: NAV 1 000 keer gelezen
Meeroverepb.be heet vanaf nu Energiebewustontwerpen.be
Advies nodig over energiebewust bouwen of verbouwen? Meeroverepb.be is al enkele jaren dé place to be voor alle vragen rond energie van ontwerpers en epb-verslaggevers. De website, een initiatief van Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV), zit vanaf nu in een nieuw jasje en krijgt een nieuwe naam: Energiebewustontwerpen.be

Architecten vervullen een voortrekkersrol in het pad naar een duurzame toekomst. En de nieuwe website Energiebewustontwerpen.be speelt hier optimaal op in. Met handige tools en uitgebreide technische informatie wil NAV ontwerpers nóg beter begeleiden in een energieverhaal dat steeds verder evolueert.

Van EPB-regelgeving tot concrete bouwstrategieën: NAV bundelt, filtert en selecteert alle informatie over energiezuinig bouwen die relevant is binnen de bouwsector. Steeds helder en to the point.

De nieuwe site is overzichtelijker, makkelijker doorzoekbaar en oogt beter op mobiele toestellen. Zo vinden ontwerpers nog beter de weg naar populaire rubrieken als Kennis, Tools, FAQ en de helpdesk. Je vindt er voortaan ook een overzicht van BEN-referenties en een uitgebreide agenda met infosessies en events over energiebewust ontwerpen.Een schatkist vol technische info

De vernieuwde Kennispagina biedt een schat aan technische info. De structuur is overzichtelijker en de artikels kregen een grondige update. Met de handige zoekfunctie vind je in luttele seconden het gewenste artikel.

Handige energie-tools

Architecten kunnen onmiddellijk aan de slag met tal van online tools. Schat zo op een efficiënte manier de energieprestatie van een project in en stuur makkelijk bij tijdens het ontwerp.

Tal van extra’s

Op zoek naar inspiratie voor een BEN-woning? De nieuwe website bundelt ruim 160 BEN-referenties met een uitgebreide projectomschrijving op BEN-architect.be.

Wie volledig mee wil zijn met alle evoluties van energiebewust ontwerpen, kan terecht op de agenda met infosessies, cursussen en events.

Link: Energiebewustontwerpen.be
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo