Badkamers

Interieur ideeën: Badkamers (fotospecial)

Bent u van plan om binnenkort uw badkamer te veranderen? Of bent u gewoon nieuwsgierig wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met een beetje creativiteit? Met deze serie kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen interieur en de badkamer in het bijzonder.

De badkamer is de afgelopen jaren een steeds grotere rol gaan spelen in het menselijk leven. Tien jaar geleden was het nog de plek om je snel te wassen, nu is het DE kamer als het gaat om heerlijk relaxen. En ook qua inrichting zijn de badkamers echte pronkstukken geworden. Maar de inrichten kan voor menigeen grote hoofdbrekers opleveren. Het is namelijk altijd lastig om je badkamer zo optimaal mogelijk in te delen, met name als er sprake is van een klein vertrek. Want hoe krijg je de grote objecten, zoals een bad, een douche en een wastafel in een klein vertrek?

Om antwoord te kunnen geven op deze, en nog vele andere, vragen is het erg belangrijk dat u zich eerst goed gaat oriënteren wat er allemaal te koop en mogelijk is op de badkamermarkt. Om u alvast in de goede richting te sturen tonen we u verschillende voorbeelden en toepassingsmogelijkheden om uw badkamer een echte oase van rust te laten worden. Voordat u overgaat tot het aankopen van diverse badkamerelementen moet u zich op een aantal zaken voorbereiden. Begin bij voorkeur met tekenen van een plattegrond van de badkamer op ruitjespapier. De basisgegevens komen van pas in gesprekken met de sanitairadviseurs.

Deze fotospecial staat helaas niet meer online.

Ook interessant