Duurzaam Bouwen

Infosessie Bouwen met FSC hout voor architecten & bouwprofessionals

Als architect, studiebureau of bouwheer kent men het FSC keurmerk voor hout uit verantwoord beheerde bossen mogelijk al wel. Maar is het geweten hoe met zekerheid gecertificeerde houtproducten toe te passen in een bouwproject? Of hoe door aanpassingen aan het ontwerp en qua houtsoortkeuze het gebruik van gecertificeerd hout te vergemakkelijken? En is de link tussen BREEAM en het gebruik van gecertificeerd hout wel gekend?

Voor het antwoord op deze en andere vragen nodigen we dan ook alle geïnteresseerden uit op deze gratis infosessie. Na korte toelichting op het ontstaan en de werking van het FSC systeem gaan we dieper in op de praktijk rond bouwen met FSC gecertificeerd hout.

FSC België geeft vrij regelmatig dit soort infosessies, doorgaans ‘in house’ bij organisaties, instellingen of bedrijven zelf. En uiteraard blijft ook deze optie behouden. Dit is uiteraard enkel efficiënt te organiseren wanneer intern een ietwat grotere groep betrokkenen bereikt kan worden. Via deze ‘open’ infosessie hopen we ook individueel geïnteresseerde personen te verwelkomen en te informeren op maat van hun noden.

Deelname aan de infosessie is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk via info@fsc.be daar het aantal plaatsen beperkt is.
  • Datum: woensdag 22 juni
  • Locatie:FSC België – Sint-Michielslaan 47 - 1040 Etterbeek
  • Tijdstip: van 10u tot 12u

Ook interessant