Tuin

Huis & Tuin borduurt voort op succes 2015

Voortbouwend op het enorme succes van de vernieuwde beurs Huis & Tuin 2.0 in 2015 organiseert WTC Expo komend voorjaar Huis & Tuin 2016. Met ruim 170 exposanten, een plus in bezoekersaantallen en meer beleving dan ooit, was er dit jaar na een lange periode van teruggang sprake van een zeer succesvolle editie. Deze opgaande lijn wordt nu bevestigd door de vele inschrijvingen van oud deelnemers voor 2016, die al weer volop binnenstromen.

Huis & Tuin 2016 gaat niet door

De komende editie van de beurs Huis & Tuin, die gepland staat voor donderdag 3 maart tot en met zondag 6 maart 2016 in het WTC Expo Leeuwarden, gaat niet door. Dit betreuren wij ten zeerste. In het voorjaar van 2017 hopen wij wel weer een editie te organiseren, zij het in aangepaste vorm

Beursmanager Tjettje Miedema: "Het voorjaar is nog ver weg en toch merken we heel duidelijk dat veel exposanten van de laatste editie nu al weer uitkijken naar Huis & Tuin 2016. Dat is voor ons een enorme stimulans om er het komende jaar een prachtig kleurrijk voorjaarsfeest van te maken. Vol beleving en emotie. De voorbereidingen zijn al weer in volle gang en de eerste echte publiekstrekkers hebben we al binnen."

De woningmarkt komt weer voorzichtig in beweging. Alles wijst erop dat deze trend zal doorzetten. De nog steeds lage hypotheekrente, de groeiende behoefte aan vervangingsaankopen en het verbeterde consumentenvertrouwen zijn signalen voor een gunstiger markt. Tjettje Miedema: "Er gaan meer mensen aan de slag met het aanleggen van de tuin of het (ver)bouwen, aankopen en inrichten van een huis. Wij verwachten als Huis & Tuin 2016 daar van te profiteren."

Praktische informatie Huis & Tuin 2016

Van donderdag 3 maart tot en met zondag 6 maart 2016 is Huis & Tuin in het WTC Expo te Leeuwarden het grootste huis-, tuin- en woonevenement van Noord-Nederland, waar tienduizenden bezoekers alles kunnen vinden over tuinen, wonen, inrichting en duurzaamheid. De beurs is op donderdag en vrijdag geopend van 13.00 tot 22.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. De kaartverkoop gaat dit najaar van start.

Ook interessant