Huis & Tuin begint de lente met frisse start

  NL   6 januari 2016 Bron: meltwater
Het schiet op: van 3 tot en met 6 maart 2016 verwelkomt Huis & Tuin de lente. Het seizoen voor een nieuw, fris begin. Tijd voor de beursorganisatie om zelf ook een frisse en grootse start te maken zo met het voorjaar voor de deur. Het inspirerende huis-, tuin- en woonevent van het Noorden wordt extra leven ingeblazen met enkele uitdagende veranderingen. Zo komt er een heuse ĎLentefairí en online kunnen consumenten nu het hele jaar door Ė dus niet alleen tijdens de beurs Ė interactief hun woon- en tuindromen realiseren.

Huis & Tuin 2016 gaat niet door

De komende editie van de beurs Huis & Tuin, die gepland staat voor donderdag 3 maart tot en met zondag 6 maart 2016 in het WTC Expo Leeuwarden, gaat niet door. Dit betreuren wij ten zeerste. In het voorjaar van 2017 hopen wij wel weer een editie te organiseren, zij het in aangepaste vorm

Voorpret begint online

Het blije gevoel om heerlijk in en om huis aan de slag te gaan, beperkt zich voortaan niet meer alleen tot de lente. Op de geheel vernieuwde website wtchuistuin.nl/inspiratie, met telkens nieuwe tips en tricks, kunnen consumenten voortaan elk seizoen inspiratie opdoen om alles lekker op te frissen. En wat is er leuker dan over alle weetjes en nieuwtjes met elkaar te delen. De website creŽert een 'interactieve inspiratieruimte'.

Frisse lentefair

In de passage wordt als primeur een uniek voorjaarsfeestje georganiseerd: een frisse en fruitige 'Lentefair' vol inspiratie voor binnen en buiten. Met diverse kraampjes, zeer uiteenlopende artikelen en leuke activiteiten. Al lopend over de lentefair kan de bezoeker de lekkerste gerechten proeven, de nieuwste trends bekijken en genieten van heerlijke lentegeuren. Voor elk wat wils.

Een wereld aan inspirerende tips

Er komt naast een 'huis van de toekomst' op de komende editie ook weer een 'inspiratiehuis', waar bezoekers kunnen ervaren hoe fijn wonen is. Het inspiratiehuis van Huis & Tuin 2016 zal uitpakken met een ongekend aantal woonideeŽn. Nog steeds start het oriŽntatieproces voor veel bezoekers met even binnenkijken.

In de sfeervolle tuin en groen-hal zijn net als voorgaande jaren prachtige en verrassende tuinen en aanverwante producten te beleven. Deze hal is straks tot de nok gevuld met blokhutten, tuinhuizen, groen, veranda's, sierbestrating, vijvers, hoveniers en andere deskundige adviseurs.

Dat Huis & Tuin groeit en bloeit in de nieuwe opzet blijkt uit het enorme enthousiasme waarmee er momenteel wordt ingeschreven. Beursmanager Tjettje Miedema: "Diverse partijen van het eerste uur melden zich weer aan om deel te nemen. En daar zijn we als organisatie bijzonder trots op."

Praktische informatie Huis & Tuin 2016

Van donderdag 3 maart tot en met zondag 6 maart 2016 is Huis & Tuin in het WTC Expo te Leeuwarden het grootste huis-, tuin- en woonevenement van Noord-Nederland, waar tienduizenden bezoekers alles kunnen vinden over tuinen, wonen, inrichting en duurzaamheid. De beurs is op donderdag en vrijdag geopend van 13.00 tot 22.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. De online kaartverkoop is inmiddels gestart.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo