Verlichting

Laatste kans op Gratis tickets voor Light + Building in Frankfurt

Laatste kans op Gratis tickets voor Light + Building in Frankfurt
© Messe Frankfurt
Meer dan 1.300 exposanten uit 46 landen zijn aanwezig op 's werelds toonaangevende vakbeurs voor licht- en gebouwentechniek van 3 tot en met 8 maart 2024 in Frankfurt am Main in de Messe Frankfurt met nieuwe impulsen, persoonlijke uitwisseling en innovatieve oplossingen.

Wat gebeurt er nu als u uw auto parkeert? Het licht in het gebouw gaat aan, de elektrische auto begint op te laden, de deur gaat open via gezichtsherkenning en uw favoriete muziek begint te spelen. Digitalisering brengt gebouwen naar het volgende niveau. Alleen onze verbeelding zal de limiet zijn.

Maak kans op een gratis toegangsticket voor de beurs, klik hier!

Deze editie slaat nieuwe wegen in met topthema's als "Duurzaamheid", "Connectiviteit" en "Werk + Leven" tijdens lezingen, presentaties en discussiepanels van experts.

Uw gratis toegangsticket

Interesse om gratis de Light + Building 2024 te bezoeken? De lezers van Bouw en Wonen maken nu kans op een gratis Light+Building 2024 dagticket. Deelnemen? Gelieve dan het formulier op de speciale wedstrijdpagina in te vullen en maak kans op een van de vouchercodes onder de vorm van een gratis dag ticket.

Light + Building 2024
© Messe Frankfurt

Meer informatie over de beurs: www.light-building.messefrankfurt.com

Ook interessant