Gratis kaarten voor bouw&reno in Antwerpen met gratis boekenpakket

  BE   9 januari 2023 Bron: Easyfairs
Gratis kaarten voor bouw&reno in Antwerpen met gratis boekenpakket
Bouw&reno is de eerste belangrijke (ver)bouwbeurs van het nieuwe jaar. De beurs vindt plaats van 14 tot en met 22 januari 2023 in Antwerp Expo. Wil je een woning kopen, bouwen of verbouwen? Wil je graag je interieur verfrissen of je huis uitbreiden? Een nieuwe keuken of badkamer kopen? Je dak of spouwmuur laten isoleren? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan bouw & reno! Iedereen met bouw- of renovatieplannen heeft heel wat vragen en is op zoek naar duidelijke, objectieve en professionele antwoorden daarop. Die krijg je tijdens bouw&reno!

Bouw & Wonen mag al haar lezers een gratis toegangsticket geven om bouw&reno met twee personen te bezoeken! Daar bovenop krijg je ook nog een voucher om op de beurs een gratis boekenpakket op te halen ter waarde van 14,95€. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is het toegangsticket hieronder eenvoudig te bestellen. De kaarten zijn heel makkelijk te downloaden én geeft u een vlotte manier toegang tot bouw & reno in Antwerpen.

Download hier uw gratis toegangsticket
voor bouw&reno 2022 mét voucher

De kaarten zijn geldig voor 1 of 2 personen op alle dagen behalve de zondagen.

Klik hier om uw gratis ticket online te bestellen

Het voucher is op de stand van Build for Life in te wisselen voor een boekenpakket met energiewijzer + boek 'Compleet Wonen' + magazine 'Mijn Benovatie'.


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo