Algemeen

Eten en drinken onderweg wordt een feest met de handigste uitrusting!

Eten en drinken onderweg wordt een feest met de handigste uitrusting!
Haastige spoed is zelden goed. Maar ja, we weten allemaal dat je ‘s ochtends wel eens een paar minuten tekort komt. En dan is het weer eens zo ver: geen tijd meer voor het ontbijt! Je zit nog niet in de auto of je maag begint al te knorren. Wanneer je langer onderweg bent, kan de vermoeidheid soms ook onverwacht toeslaan. Hoe heerlijk is het dan om even een bakkie te doen? Maar dan zul je net zien dat het nog kilometers rijden is tot het volgende tankstation. Met de juiste voorbereidingen heb jij geen last van al die stress. Het enige wat jij hoeft te doen, is je eten en drinken even verpakken, in je tas stoppen en je bent klaar om te gaan! Geen honger meer onderweg en die vermoeidheid doe je gelijk de das om als het op komt zetten. En heb je zin in een pauze met een uitgebreide picknick tijdens je lange reis? Ook die bereid je eenvoudig voor met de handigste accessoires to go van Cookinglife!

Drinkfles

Voor je koffie of thee kun je natuurlijk een thermoskan meenemen, maar wat dacht je van een vers geperst vruchtensapje? Heerlijk als dorstlesser én ook nog eens bomvol vitaminen! Deze neem je gemakkelijk mee in je eigen drinkfles. Sapje op en vitamientjes weer binnen? Dan spoel je je fles om en vul je hem met water. Zo blijf je de hele dag gehydrateerd. Verstandig voor jou én het milieu. Want zeg nou zelf: plastic wegwerpflesjes zijn niet meer helemaal van deze tijd. Soms kun je even niet anders, maar je eigen fles is ook nog eens veel beter én leuker! Bij Cookinglife heb je ruime keuze uit verschillende groottes, sluitingen, drinktuiten en leuke designs. Ook voor de kids hebben we de vrolijkste drinkflessen om mee naar school te nemen!

Koeltas

Picknicken doe je natuurlijk vooral als het lekker weer is buiten. Wat is er dan heerlijker dan lekker vers en fris eten en drinken als je op plaats van bestemming aankomt? Als het echt lekker weer is, heeft de omgevingstemperatuur al gauw een negatieve invloed op jouw heerlijke sandwich en je frisse drankje. Voor je het weet zit je met een broodje verlepte sla en lauw drinken. Daar wordt niemand vrolijk van. De oplossing is simpel: kies een handige koeltas waar alles in past en je houdt jouw met liefde voorbereide picknick vers! Wil je het helemaal lang fris houden en misschien wel van een ijskoud drankje genieten? Dan stop je er nog een aantal koelelementen uit de vriezer bij.

Fruitbox

Wie echt gezond wil leven, wil tussendoor graag een lekker stuk fruit eten. Toch schiet dat er voor veel mensen nog wel eens bij in. De reden? Je bent bijvoorbeeld veel weg en die eeuwige appel ben je nu ook wel eens zat van. Veel andere soorten fruit zijn niet zo handig mee te nemen. Dé oplossing daarvoor is een lekvrije fruitbox! Eentje met inbegrepen vorkje die jouw in stukjes gesneden fruit vers houdt totdat je het op gaat eten. Gekneusd fruit en vieze handen zijn hiermee verleden tijd. Ook om je bananen, snoeptomaatjes en kiwi heel te houden, bestaan er handige opties. Jouw excuus om geen fruit te eten is dus verleden tijd. Ga voor een heerlijk gezond en natuurlijk tussendoortje. Zonder gedoe, mét vitaminen!

Ook interessant


Build for Life