Verhuizen

Essent.be helpt 1 miljoen Belgen verhuizen

Essent.be helpt 1 miljoen Belgen verhuizen
Vorig jaar verhuisden ruim 1 miljoen Belgen. Velen kunnen dus beamen dat er heel wat bij zo’n verhuis komt kijken. Daarom lanceert energieleverancier essent.be met ikgaverhuizen.be een verhuisplatform boordevol handige tips en nuttige weetjes die je in gedachten kan houden bij het plannen van een verhuis. De partner van het project is Moveria, het grootste verhuisplatform in Europa.

Platform voor 1 miljoen Belgen

Dat 1 miljoen Belgen van stekje verandert lijkt veel, maar dat is het niet. Mensen verhuizen vaker door de bevolkingsgroei en de stijging van eenpersoonshuishoudens.

Zowel de praktische kant, zoals het vervoeren van een koelkast, als wettelijke informatie, zoals verlofdagen, komt aan bod. Naast verhuistips biedt het platform ook een verhuisgids aan.

Barbara Janssens, woordvoerder van essent.be, legt het initiatief uit: “Dit platform is bedoeld om orde te brengen in de chaos die een verhuis vaak veroorzaakt en zo ook een deel van de stress weg te nemen.”

Energieleverancier wordt dienstenleverancier

Als energieleverancier verruimt essent.be haar aanbod van energie naar een ruimere waaier van energiegerelateerde diensten. Zo biedt essent.be reeds smart hometoepassingen en zonnepanelen aan.

“Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe diensten die het mogelijk moeten maken om te genieten van het leven. Met ikgaverhuizen.be willen we het leven van de consument vergemakkelijken en comfortabeler maken”, aldus Barbara Janssens.

Ook interessant