Verbouwen

Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in Jaarbeurs Utrecht

De succesvolle editie van de beurs in maart leidt tot een grote vraag onder exposanten naar eenzelfde landelijke consumentenbeurs in het najaar. Uit onderzoek blijkt namelijk dat zowel in het voorjaar als in het najaar consumenten hun (ver)bouwplannen willen concretiseren. Om deze reden komt de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in oktober dan ook met een nieuwe Najaarseditie, georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht.

Interieurpaviljoen
Dit najaar wordt er een groots Interieurpaviljoen geïntroduceerd, waarbij de organisatie inspeelt op de diversiteit en wensen van de verschillende jaargetijden. Het interieurpaviljoen wordt opgezet in samenwerking met media uitgeverij EPN, waarbij twee grote consumentenmagazines, Wonen Landelijke Stijl & Stijlvol Wonen, de basis zullen vormen. Er zullen compleet ingerichte kamers worden getoond, waarbij de totaal verschillende woonstijlen van de magazines worden vertegenwoordigd. Hiermee speelt de beurs tevens in op de vraag vanuit bezoekers naar meer interieur en meubilair.

Vereniging Eigen Huis
Na een aantal jaren als mediapartner te hebben deelgenomen aan de landelijke (ver)bouwbeurs, breidt de samenwerking zich deze editie verder uit. Vereniging Eigen Huis participeert nu als volledige partner en zal op hun eigen stand de bezoekers te woord staan. Volgens de beursorganisatie een logische stap, iedere beurs is er namelijk vraag naar de aanwezigheid van deze belangenvereniging.
Meer informatie over de beurs is te vinden op www.realiseerjedroomhuis.nl

Openingstijden:
Vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober 2013 van 10.00 tot 17.00 uur

Toegangsprijs: € 15,-- p.p. Koop uw kaarten (vanaf augustus) in de online voorverkoop tegen een gereduceerd tarief van €11,50 p.p. Kinderen tot 15 jaar gratis entree.
Tijdens de beurs is er gratis kinderopvang aanwezig.

Ook interessant