Algemeen

Digitale werkbon vs. papieren werkbon

Digitale werkbon vs. papieren werkbon
De digitale werkbon is steeds handiger en meer gewild onder werkgevers. Maar waarom? Wat zijn de grote voordelen hier van? We gaan nu kijken naar wat de sterkste punten zijn van de digitale werkbon vergeleken met de papieren werkbon.

Voordelen en nadelen

Bij elk voordeel zit een nadeel. En zolang het er maar meer zijn is het positief. Laten we dan ook beginnen met optellen. En op nummer 1 voordeel staat dat het een app is.

De papieren werkbon kan je nog wel eens kwijt raken, of hij gaat scheuren of en andere vorm van schade. En de keren dat hij er nog wel is, is hij vaak ingevuld met slecht en onleesbaar handschrift. Dat word meteen opgelost. Aangezien jij je telefoon vrijwel altijd bij je hebt. En getypte letters zijn altijd leesbaar.

Ook is iedereen altijd up-to-date. Met de app krijgt elke gebruiker van jouw bedrijf een melding binnen als er een verandering heeft plaats gevonden. Bijvoorbeeld als een nieuwe taak wordt ingepland waar hij heen moet, of als een bestaande taak wordt veranderd. En alle gevallen kan de werknemer altijd de nieuwste informatie van zijn planning bekijken.

In de app zit ook nog is een automatisch administratie systeem. Dit scheelt tijd en is gemakkelijk te controleren. Daarnaast werkt ook iedereen dus automatisch op de zelfde manier.

Sprekend over administratie. Omdat alles in de app gebeurd, hoef jij niet door stapels en stapels papier te gaan. Alle kasten en lades die jij hier voor gebruikt hebt kunnen weer leeg. Zo heb je ook nog is meer ruimte over voor andere belangrijke dingen die nog een opslag plek nodig hadden.

Deze super handige app is op elk mobiele telefoon of andere device te installeren. Maakt niet uit van welk merk telefoon. iOS en Android. Iedereen is dus met elkaar verbonden. De werkbon app is altijd te gebruiken, offline en online. Je kan dan alleen de bestaande informatie opzoeken. Zo kan je ten aller tijde vragen beantwoorden die de klant stelt waar jij aanwezig bent. Maar updates kunnen zich niet verwerken dan.

Communicatie is nu ook simpeler. Als er dus een wijziging komt, of een andere toevoeging. Dan is een belletje van de planner naar de werknemer die nu in de buitendienst is. Aangezien een simpele melding al verzonden wordt van uit de app.

Wat zijn dus de voordelen? En wat is het nadeel?
  • Elke werknemer is altijd op de hoogte
  • Het scheelt opslag ruimte
  • Het is altijd op te zoeken en leesbaar
  • Iedereen is verbonden en communicatie is versimpelt
  • Als de app offline is, krijg je geen melding

Tarieven

Je kan de digitale werkbon app een maand gratis uitproberen. Wat dus al een maand minder kosten is aan papier, inkt en andere benodigde spullen voor een papieren werkbon. Na deze gratis maand zijn de kosten maar €10,00 per maand voor het basispakket. Wil je nou meer functies naast de basisfuncties zoals offertes en facturen en projectmanagement? Dan kost het €14,50 per maand. En voor de gene die alles super snel en makkelijk geregeld wilt hebben, is het Pro pakket wat voor jou. Voor €19,50.

Ook interessant


Build for Life