Design & Nature nu ook in Brussel

  BE   27 maart 2018 Bron: Bouw & Wonen
Design & Nature nu ook in Brussel
De wijk rond het Brugmannplein, waar modeontwerpers, interieurdesigners en antiquairs al vele jaren thuis zijn, is erg in trek vanwege de hippe adresjes. Nu komt Design & Nature die vibe nog versterken met een absoluut unieke zaak! Design & Nature heeft zijn intrek genomen in een mooi hoekpand uit het begin van de 20e eeuw, in de Darwinstraat (toeval bestaat niet!), en is gespecialiseerd in taxidermie, het prepareren van dieren en curiosa… In dit kleine heiligdom worden alle continenten op één plaats samengebracht: de Afrikaanse savanne, de Europese bossen, de Siberische steppen. Leeuwen en hyena’s, antilopen en zebra’s, konijnen en kippen, reeën en herten en nog veel meer.

Met zijn bijzonder gevarieerde aanbod en zijn aantrekkelijke presentatie mikt de boetiek zowel op nieuwsgierige passanten als op particulieren en verzamelaars. Design & Nature staat professionele interieurontwerpers met raad en daad bij om concepten en creaties uit te werken voor unieke ontwerpen waarin een weergaloos poëtisch universum wordt gecreëerd door voorwerpen en dieren te combineren. Filmmakers en reclamemensen vinden bij Design & Nature de ideale stukken om verbluffende decors tot stand te brengen. De dieren die te koop worden aangeboden kunnen ook worden gehuurd.

Anne ORLOWSKA, oprichtster, eigenares en directrice van de Galerie Design & Nature in Parijs, is alom bekend en haar beslissing om een tweede boetiek te openen, in Brussel, bewijst dat het deze branche voor de wind gaat. Ze is ervan overtuigd dat deze boetiek, net als die in Parijs, een heterogene en gemotiveerde clientèle zal aanspreken. De nieuwe manier om dieren te prepareren heeft resoluut gebroken met de sinistere associatie met ‘de jacht’ en weet een steeds ruimer publiek te boeien Deze kunst is immers een eindeloze bron van inspiratie voor de mode, de juwelierskunst, interieurontwerpen en alle creatieve sectoren.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo