Verlichting

Delta Light innoveert: ontdek de nieuwe collecties 2020!

Delta Light innoveert: ontdek de nieuwe collecties 2020!
Delta Light Pion
De toonaangevende experts in architecturaal verlichtingsontwerp bij Delta Light zetten de feestelijkheden rond de dertigste verjaardag van hun merk verder met de lancering van een reeks nieuwe collecties en boeiende samenwerkingen. Klanten kunnen uitkijken naar een interessante mix van technische architecturale verlichting, precieze verlichtingsinstrumenten, expressieve vormen en comfortgedreven technologie. De nieuwigheden zijn stuk voor stuk bedoeld om het al stevige portfolio van Delta Light te versterken.

In de nieuwe collecties voor 2020 vind je Pion, Inform, Mantello en Frax – met tal van voordelen én geschikt voor heel wat toepassingen en projecten. Delta Light stelt ook twee boeiende samenwerkingen voor: Conform met Dean Skira en Still met Nathalie Dewez.

Delta Light inform: Maximaal comfort voor het oog en puur minimalisme

Zaakvoerder Jan Ameloot: “In onze nieuwe collecties gaan we naar het volgende niveau, steken we grenzen over, leggen we de lat hoger. We werken met nieuwe materialen, dagen bestaande vormen uit en focussen op het multisensoriële aspect van verlichting, als hulpmiddel en als systeem. Het draait om licht en nog veel meer.”

Delta Light is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een wereldwijd gekende naam. Nauwe samenwerkingen met architecten en ontwerpers hebben deze boeiende nieuwe collecties mogelijk gemaakt.

Delta Light Mantello

“Voor 2020 hebben we de handen in elkaar geslagen met vier kunstenaars”, vervolgt Jan Ameloot. “De eerste twee, die we nu al graag voorstellen, zijn de bekroonde ‘lighting designer’ Dean Skira en voormalig Belgisch Designer van het Jaar Nathalie Dewez. De derde en vierde naam onthullen we de volgende maanden.”

“Deze samenwerkingen maken nieuwe avonturen op het vlak van verlichting mogelijk. Het is bijzonder inspirerend om concepten en ideeën uit te wisselen. Dankzij ons uitgebreide R&D-team, onze kennis om snel prototypes te ontwikkelen en onze expertise rond productie kunnen we die nieuwe concepten vertalen in toegevoegde waarde voor projecten overal ter wereld.”

Delta Light Still - Door Nathalie Dewez

Ook interessant