Veranda - Overkappingen

De perfecte plek voor uw familiedag

De perfecte plek voor uw familiedag
Is het dit jaar uw beurt om de jaarlijkse familiedag te organiseren en heeft u nog geen idee waar u dit wilt gaan doen? Denk er dan eens over na om het in uw tuinhuis met overkapping te gaan organiseren. Dit biedt vele mogelijkheden voor zowel uw familie als voor uzelf. Denk aan alle rommel die u nu niet heeft in uw woonkamer maar in uw tuinhuis. Ook het feit dat de overkapping gevestigd zit aan uw tuinhuis biedt vele kansen. In deze blog lichten wij verschillende mogelijkheden voor een familiedag in uw tuinhuis nader toe.

De mogelijkheden

Wist u dat het vele mogelijkheden biedt om uw familiedag in uw tuinhuis te gaan organiseren. Niet alleen het feit dat u een hele boel rommel in uw woonkamer vermijdt. Ook de overkapping die aan uw tuinhuis zit biedt mogelijkheden. Wanneer het erg mooi weer is kunt u er voor kiezen om toch op het laatste moment buiten te gaan zitten. Wanneer het minder mooi weer is kunnen rokers of familieleden die even een frisse neus willen halen, toch ergens veilig onder een overkapping staan waardoor ze niet nat worden. Ook voor de kinderen en ouders biedt een overkapping aan huis of een overkapping aan uw tuinhuis al veel mogelijkheden. Zij hebben zo de mogelijkheid om rustig buiten te spelen onder toezicht van hun ouders.

Creëer uw eigen tuinhuis met overkapping

Met onze 3D-configurator kunt u een eigen tuinhuis met overkapping gaan ontwerpen. Naar eigen wensen en ideeën met de juiste maten en kleurkeuzes. Met eenvoudige stappen wordt u door de gehele configuratie geleidt. U moet uw eigen keuzes goed overwegen en u kunt alles proberen doordat uw keuzes direct zichtbaar worden in de 3D-configurator.

De eerste optie waar uit u kunt gaan kiezen is of u een standaard sjabloon wilt gaan gebruiken of een bestaand ontwerp wilt gaan aanpassen. Wanneer u dit gedaan heeft begint de configuratie. De eerste keuze waarvoor u komt te staan is de wanddikte die u voor uw tuinhuis wilt. Wilt u 28 mm of 44 mm. Ook bij stap 1 kunt u kiezen voor wandverhoging. De keuze ligt tussen de 0 extra wanddelen en 12 extra wanddelen. Bij stap 2 kunt u gaan kiezen uit het type dak wat u wilt op uw tuinhuis en veranda. Misschien wilt u graag een plat dak of toch een Pyramide dak... De keuze ligt compleet bij u.

Bij stap drie en vier krijgt u de keuze uit verschillende soorten ramen en deuren. Denk bijvoorbeeld aan enkele deuren of dubbele deuren en aan uitzet ramen of vaste ramen. De laatste stappen zijn de type kleur en behandelingen. Denk hierbij aan beits kleuren en een binnenvloer in uw tuinhuis en misschien ook wel onder uw veranda.

Heeft u alle keuzes goed overwogen en bent u bij de afronding terecht gekomen? Bekijk nogmaals de keuze die u heeft gemaakt in het overzicht en pas ze wellicht nog aan. U kunt nu overgaan naar bestellen en wachten op uw eigen gecreëerde tuinhuis met veranda.

Ook interessant