Dossier Batibouw

Budgetvriendelijke eco+ woning van Blavier op Batibouw

  BE   22 januari 2013 Bron: s-vb
Woningen Blavier lanceert tijdens Batibouw 2013 het unieke budgetvriendelijke eco+woningconcept waarbij betaalbare energie-efficiŽntie centraal staat. Bij dit type woningen wordt de energieprestatie geoptimaliseerd door een combinatie van de juiste isolatie, energiebesparende technieken en oriŽntatie. Bezoekers aan de stand van Woningen Blavier kunnen kennis maken met het eco+woningaanbod en krijgen gratis advies voor een goed budgetbeheer van hun bouwproject.

Bezoekers van Batibouwontdekken op de stand van Woningen Blavier een hele reeks eco+woningmodellen die een optimale energieprestatie genieten en toch zeer betaalbaar blijven. Zo is er al een eco+woning vanaf 135.000Ä, btw inclusief met een K-waarde tussen 25 en 35 en een E-peil tussen 28 en 49.

Het eco+woningconcept voorziet verschillende isolatiepakketten die de K-waarde van de woning tot 30% verlagen. Dankzij de goede oriŽntatie van de eco+woning op de bouwgrond worden 20 tot 30% verwarmingskosten bespaard zonder enige bijkomende investering. Tot slot maken de eco+woningen van Woningen Blavier gebruik van een hele reeks technieken die de energieprestatie van de woning verbeteren. De meest gangbare zijn ventilatie, vloerverwarming en de installatie van een warmtepomp.
Om bouwers te informeren over een goed budgetbeheer deed Woningen Blavier een enquÍte over de manier waarop bouwers hun budget beheren en of ze verwachten dat de politiek- economische crisis een impact heeft op hun budget. De analyse van de resultaten laat Woningen Blavier toe om een aantal tips te geven aan bouwers voor een optimaal budgetbeheer.

Salonvoorwaarden
Woningen Blavier biedt in het verlengde van de succesvolle gratis keuken-actie ook tijdens Batibouw speciale salonvoorwaarden aan bovenop de totaal afgewerkte sleutel op de deur eco+woning
Bouwers die de stand van Woningen Blavier bezoeken met hun bouwplannen krijgen bovendien kosteloos advies voor een goed budgetbeheer.

Betaalbare energie-efficiŽntie
Woningen Blavier wil haar reputatie als woningbouwer met de beste prijs/kwaliteit verhouding op de particuliere markt eer aandoen door op Batibouweco+woningen aan te bieden met een betaalbare energie-efficiŽntie. De strenge normen maken bouwen alsmaar complexer en duurder, maar met de eco+woningen van Woningen Blavier kunnen bouwers zich voortaan met kleinere budgetten een betaalbare woning met lage energieprestatie veroorloven.

Bezoek Woningen Blavier op stand 310 in paleis 8 op Batibouw 2013
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo