Algemeen

Bricks and Leisure schenkt meer dan 10.000 euro aan Sos Kinderdorpen

Bricks and Leisure schenkt meer dan 10.000 euro aan Sos Kinderdorpen
Vastgoedprojectontwikkelaar Bricks and Leisure schenkt 10.500 euro aan vzw Sos Kinderdorpen, de organisatie die een liefdevolle thuis biedt aan kinderen die er alleen voor staan. “Met Bricks and Leisure dragen wij graag een steentje bij aan dit fantastische project”, vertelt CEO Thomas Lecluse. “Begin 2017 besloten onze medewerkers om gezamenlijk Sos Kinderdorpen te steunen en om voor iedere klant 100 euro opzij te plaatsen. Zo maken we niet alleen onze klant gelukkig met een vastgoedinvestering, maar ook de kinderen van Sos Kinderdorpen.”

Tom Moons, de communicatieverantwoordelijke van Sos Kinderdorpen, ontving de cheque van 10.500 euro en reageerde heel erg enthousiast. “Altijd blij en opgelucht dat er bedrijven zijn die een deel van hun winst afstaan aan een goed doel. Alle hulp is dan ook welkom om ieder kind een mooie toekomst te bezorgen.”

“Dit is ook zeker geen éénmalige actie”, benadrukt Thomas Lecluse. “In 2018 hopen we nog een grotere cheque uit te schrijven om ieder kind een thuis te bezorgen.”
Zelf een bedrag schenken aan Sos Kinderdorpen? Een gift doen, kan op het rekeningnummer BE80 3100 1447 1577 of via www.sos-kinderdorpen.be.

Ook interessant


Build for Life