Beurzen Bouw&reno en Wonen worden verplaatst naar 2022

  BE   23 december 2020 Bron: Easyfairs
Beurzen Bouw&reno en Wonen worden verplaatst naar 2022
Op 1 november besliste onze overheid om heel wat culturele en economische activiteiten on hold te plaatsen, waardoor handelsbeurzen en salons t.e.m. 13 december niet toegestaan waren. Daarom werd op 20 november beslist om Wonen te laten samengaan met bouw&reno, tijdens latere data van 6 t.e.m. 14 februari 2021 in Antwerp Expo.

Op 27 november werden de geldende maatregelen echter opnieuw verlengd, al minstens tot 15 januari 2021. Op heden is de organisatie van beurzen dus niet toegelaten. Als beursorganisator staan we in nauw contact met de bevoegde politici en overheden, maar we hebben er geen zicht op wanneer de maatregelen opnieuw geëvalueerd en eventueel versoepeld zullen worden. Kortom, er is geen perspectief.

Door de onzekere situatie en het tekort aan voorbereidingstijd - omstandigheden die geheel buiten onze wil en controle liggen - moesten we als organisator helaas ingrijpen en zowel bouw&reno als Wonen naar 2022 verplaatsen.

De volgende editie van bouw&reno is gepland van 15 t.e.m. 23 januari 2022 in Antwerp Expo. Wonen zal plaatsvinden in de Nekkerhal in Mechelen, van 29 t.e.m. 31 januari & 4 t.e.m. 6 februari 2022.

Bouw&reno en Wonen bouwen verder aan de toekomst

In de tussentijd zitten wij als organisator niet stil en werken we vol goede moed verder aan de komende edities van beide beurzen. De pandemie heeft ons allen laten beseffen dat comfortabel, praktisch en toekomstgericht wonen belangrijker is dan ooit. Met gloednieuwe projecten in het vooruitzicht willen we verder inspelen op de evolutie van de bouw-, renovatie- en interieursector.

Wij kijken nu al uit naar twee succesvolle edities in het voorjaar van 2022! Om de (ver)bouwers tijdens deze bijzondere periode een hart onder de riem te steken verwijzen we hen graag door naar onze blogs op www.bouwreno.be en www.wonen.eu waar ze de allerlaatste bouw- en verbouwtips kunnen vinden.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo