Domotica

Beurs Domotica & Slim Wonen - Gratis toegang via Bouw & Wonen

Tien jaar Beurs Domotica & Slim Wonen! Op 18 en 19 november organiseert Smart Homes de lustrumeditie met als thema: Connecting Worlds. Met een Smart Avenue, symposia en workshops belooft het een succes te worden. Inspiratie, ervaring en beleving zijn sleutelwoorden die het evenement kenmerken. Ook dit jaar is de markt breed vertegenwoordigd! Zowel bestaande als nieuw te ontwikkelen woonomgevingen bieden prachtige kansen, voor de opdrachtgever en gebruiker maar ook voor aanbieders. Domotica en ICT bieden daarin dé oplossing.

Het evenement heeft in de afgelopen jaren een flinke transformatie meegemaakt. “In de begin jaren ging het vooral om de techniek van producten en componenten. Smart Homes heeft daar verandering in gebracht. Domotica is een emotie die je moet ervaren. Nu tref je op de beurs échte belevingsstands waar de bezoeker zelf alle facetten kan uittesten”, vertelt Yvonne van der Ven, marketing- en beursmanager van Smart Homes.

Smart Avenue

Als special neemt de beursorganisator dit jaar het initiatief tot samenwerking door middel van de Smart Avenue. Een ‘straat’ met comfortwoningen, hét decor als het gaat om koppeling van producten en partijen. Smart Homes wil hiermee het voorbeeld van realisatie zijn en meer bieden dan enkel een beurs. “Er ontstaan hierdoor nieuwe samenwerkingen die wellicht niet voor de hand liggen maar op lange termijn veel kunnen betekenen”, aldus van der Ven.

Gratis naar de Beurs Domotica & Slim Wonen?

Meldt u aan met de code 200.011.32 op www.beursdomoticaenslimwonen.nl


Beurs Domotica & Slim Wonen

Ook interessant