Verbouwen

Belgisch budget bouwboek - landelijke editie 2010

De edities van het Belgisch Budget Bouwboek zijn al enkele jaren onmisbaar en onschatbaar naslagwerk voor wie wil bouwen of verbouwen. BBB bevat heel wat nuttige informatie die uw bouw- of verbouwplannen een frisse impuls kan geven. De talloze tips en nuttig cijfermateriaal zetten u aan tot nadenken en vergelijken. Kortom, het BBB zorgt ervoor dat u uw (ver-) bouwplannen op een realistische, kwaliteitsvolle én inspirerende manier kan realiseren.

Sinds dit jaar, 2010, krijgt het originele Belgisch Budget Bouwboek er een landelijk broertje bij. BBB: landelijke stijl houdt niet enkel een andere bouwstijl in, maar voor deze nieuwe editie wordt ook de term “Budget” uit de titel herbekeken. In dit BBB: landelijke stijl slaat dat woord namelijk niet op “een klein budget”, maar eerder op “een bepaald budget”. En dat bepaald (ver)bouwbudget ligt tussen 150.000 euro en 350.000 euro. Zoals altijd werden de door de architecten opgegeven prijzen gecontroleerd en getoetst aan een checklist met richtprijzen volgens de abex index 2010 om u, als lezer, te garanderen dat de prijzen marktconform zijn. Het budget blijft nog steeds exclusief variabele kosten als ereloon van de architect, BTW, registratierechten of aankoop bouwgrond.

Het Belgisch Budget Bouwboek: landelijke stijl bevat 50 eengezinswoningen, zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten. De stijl van de woningen is anders dan die van het originele Belgisch Budget Bouwboek. Dit boek bevat landelijke woonprojecten, maar niet enkel de authentieke hoeve op het platteland, zoals je ze kent. Met landelijke lofts en rustieke rijwoningen aan de stadsrand, pastorale duplex appartementen en rurale “extreme make-overs” pal in het centrum van de stad en zelfs landelijke gevels die een strak interieur verbergen, maken we brandhout van het landelijke hokjesdenken. Zo streng als we de projecten binnen een bepaald budget houden, zo vrij hebben we de landelijke stijl benaderd. We zijn ervan overtuigd dat u, als lezer, wil volgen in onze onbegrensde manier van denken.

Ook dit Belgisch Budget Bouwboek: landelijke stijl bevat erg veel beeldmateriaal en praktische gegevens. Zo zijn er de contactgegevens van de architect, het type woning, het bouwbudget, de bewoonbare oppervlakte, het concept, de pro’s en de contra’s van de woning. En ook de bouwtekeningen ontbreken niet.

Druk/editie: 1
Afmetingen: 302x37x302 mm
Gewicht: 2646 gr
ISBN 10: 9079870072
ISBN 13: 9789079870073
Uitgever: Uitgeverij 2voor5
Taal: Nederlands
Genre: (ver)bouwen

Prijs: € 49,95
Bestel nu! klik hier.