Bang & Olufsen Introduceert de Golden Collection

5 november 2020 Bron: UPR
Bang & Olufsen Introduceert de Golden Collection
Beovision Harmony
Vandaag kondigde Bang & Olufsen de Golden Collection aan – een luxueuze nieuwe kleur toegepast op de meest populaire en tijdloze producten van het Deense audiomerk. De Golden Collection viert de herinneringen die we creëren met familie en vrienden terwijl we allemaal meer tijd thuis doorbrengen dit jaar. Van een modern design icoon zoals de Beoplay A9 luidspreker tot het paradepaardje van het Deense audiomerk, de actieve luidspreker Beolab 90, de producten in de collectie zijn herontworpen in kleuren en materialen die we associëren met warmte en blijvende waarde: goud-getint aluminium, stoffen in aardetinten, echt lamsleder, volle eik en Carrara marmer.

“We vinden het fantastisch dat onze klanten emotionele banden opbouwen met Bang & Olufsen producten, net zoals men dat doet met een geliefd meubel. Die connecties worden blijvende herinneringen. De Golden Collection viert dus niet alleen onze toewijding aan vakmanschap en duurzaamheid in design, het viert ook onze 95-jarige geschiedenis van samen met onze klanten herinneringen creëren”, zegt Bang & Olufsen’s VP Design Gavin Ivester.

De Golden Collection bevat negen producten, elk van hen een vaste waarde in Bang & Olufsen’s product portfolio:

Bang & Olufsen Introduceert de Golden Collection
Beosound Balance - Beosound 2 - Beosound A1 2nd Generation

 • Beosound Balance (2500 EUR) uitgerust met goud-getinte aluminium details, wit gebreid textiel en een elegante basis in Carrara marmer. De organische structuur van de marmeren basis zorgt ervoor dat geen twee luidsprekers identiek zijn en voegt zo een extra laagje exclusiviteit toe aan een speaker die op zich al adembenemend is.
 • Beosound 2 (2000 EUR), gekend voor zijn unieke conische vorm en krachtige 360-graden spreiding van geluid, bestaat uit een dubbel geanodiseerde goud-getinte aluminium body, geproduceerd in Bang & Olufsen’s aluminium fabriek in Struer, Denemarken.
 • Klanten kunnen de Golden Collection ook mee op stap nemen dankzij de prijswinnende Beosound A1 2nd Generation (250 EUR), uitgerust met een parel-gestraald goud-getinte aluminium grid, een echt lederen bandje en een aluminium plaatje met het Bang & Olufsen logo.
 • Beoplay A9 (2750 EUR), een draadloze luidspreker die door ontwerpers wordt beschouwd als een meubel op zich, is uitgerust met een goud-getinte aluminium ring, lichte eiken pootjes en een zandkleurige stoffen cover van de Deense stoffenproducent Kvadrat.

Bang & Olufsen Introduceert de Golden Collection
Beoplay A9

 • Beovision Harmony (vanaf 19500 EUR), Bang & Olufsen’s premium TV ervaring gekend voor zijn magische openvouwende beweging, werd ontworpen met een nieuw goud-getint aluminium geluidcentrum, een bijbehorende voet en een handgemaakte speaker cover gemaakt van aluminium en licht eik fineer. Beovision Harmony wordt geleverd met een bijbehorende Beoremote One remote control, gemaakt uit een enkel stuk goud-getint aluminium.
 • Bang & Olufsen’s state-of-the-art actieve luidsprekers, Beolab 50 (vanaf 30000 EUR) en Beolab 90 (vanaf 75000 EUR), worden gekenmerkt door goud-getinte aluminium details, een warme zandkleurige stof en handgemaakte lichte eiken accenten.
 • Voor een persoonlijke luisterervaring kunnen klanten genieten van de Beoplay H95 (800 EUR), de beste hoofdtelefoon die het merk te bieden heeft of de Beoplay E8 3rd generation (350 EUR), hun bestverkopende true wireless oortelefoons in de luxueuze nieuwe kleur. Beoplay H95 is uitgedost met zandkleurige lamslederen oorschelpen en een gouden aluminium user interface. Beoplay E8 wordt verkocht in een zandkleurige lederen draadloze oplaaddoos en is afgewerkt met elegante goud-getinte details.

Bang & Olufsen Introduceert de Golden Collection
Beolab - Beoplay

Prijs en beschikbaarheid

De Golden Collection zal beschikbaar zijn op www.bang-olufsen.com, in Bang & Olufsen en geselecteerde andere retailers vanaf November 17, 2020 - Bang & Olufsen’s officiële 95th birthday. Benieuwd naar meer, volg het gesprek via @bangolufsen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube met de hashtag #GoldenCollection.

Bang & Olufsen Introduceert de Golden Collection


Lees ook:

 • Bouw & Wonen Partners:
 • Recticel
 • Wienerberger
 • Credishop
 • Loxone
 • bouwinfo