Alle houttoepassingen voor binnen en buiten op Hout & Habitat

  BE   20 november 2013 Bron: Artexis
Van 21 tot 24 november vindt in Antwerp Expo de derde editie van Hout & Habitat plaats, de jaarlijkse afspraak voor alle houtliefhebbers. Op Hout & Habitat vind je de beste houtskelet- en houtmassiefbouwbedrijven, binnenschrijnwerk, parket, plafond- en wandbekleding, trappen, ramen en deuren, poorten, shutters, nieuwe en gerestaureerde meubels, decoratie, design, hout in de badkamer, saunaís, hout in de tuin, terrassen, producten voor houtbescherming, houtrenovatie, diverse toepassingen van gerecycleerd hout, een selectie van de betere pelletkachels, droomprojecten van interieur- en tuinarchitecten, verrassende en innovatieve producten, demonstraties van houtdraaiers, houtsnijders en marqueteurs ... En nog veel meer.

Met meer exposanten verwachten de organisatoren ook weer meer bezoekers. Want geef toe, wat is er mooier, comfortabeler en warmer dan een echte houten vloer? Waar voel je je gezonder dan in een houten woning? Welk materiaal past beter in de tuin dan hout?

En wat is er gemakkelijker en praktischer dan al die diverse toepassingen van hout onder ťťn dak samen te vinden, op een beurs waar je ook met je vragen terecht kan bij de exposanten?

Praktische informatie

Data: Van donderdag 21 november tot en met zondag 24 november 2013.
Plaats: Antwerp expo, Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen - Ingang 2
Openingsuren: Donderdag en vrijdag: 14 - 21u. Zaterdag en zondag: 10 - 18u

Info: www.houtenhabitat.be


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo