Weersverwachting voor de komende dagen

  BE   24 september 2018 Bron: KMI
Weersverwachting voor de komende dagen
Maandag 24 september krijgen we een afwisseling van zon en wolken. Het blijft meestal wel droog, maar er vallen in meerdere streken soms toch ook nog een aantal buien. In de loop van de namiddag neemt de buienactiviteit af. De maxima liggen tussen 11 graden in de Hoge Venen en 14 of 15 graden in het centrum. Er waait een matige wind uit west, ruimend naar noordwest. Aan de kust is de wind matig uit noordwest, draaiend naar noord.

Vanavond en vannacht wordt het droog met brede opklaringen en enkele wolken. Op het einde van de nacht is er kans op nevel of een paar mistbanken. Het wordt zeer fris met minima van 0 graden in de Hoge Venen, 4 of 5 graden in het centrum tot 7 graden over het westen. De zwakke noordenwind wordt stilaan veranderlijk.

Dinsdagochtend is het zeer fris met nevel of enkele plaatselijke mistbanken die echter snel verdwijnen. Daarna wordt het zonnig met in de namiddag soms wolkenvelden maar droog weer. De maxima schommelen tussen 11 graden in de Hoge Venen en 15 of 16 graden in het centrum van het land. De wind waait meestal zwak uit oostelijke of veranderlijke richtingen.

Woensdag en donderdag blijft het door de nabijheid van een hogedrukgebied droog, rustig en zonnig met soms wat hoge wolkenvelden. De maxima schommelen tussen 15 en 20 graden op woensdag. Donderdag is het nog zachter met maxima tussen 17 en 22 graden.

Vrijdag verschijnen er meer wolkenvelden en kan er eventueel wat lichte neerslag vallen. Het wordt enkele graden minder zacht met maxima rond 17 graden in het centrum.

Tijdens het weekend zal een nieuw hogedrukgebied wellicht ons weer gunstig gaan beÔnvloeden. Het blijft dan meestal droog. De maxima liggen rond 15 graden in het centrum van het land.
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo