Dossier Batibouw

X2O duikt op Batibouw met interieurdesigner Bart Appeltans de badkamer in...

  BE   14 maart 2023 Bron: King George
X2O duikt op Batibouw met interieurdesigner Bart Appeltans de badkamer in...
Toonaangevende connaisseur XO Badkamers en gewaardeerde interieurarchitect Bart Appeltans slaan de handen in elkaar voor een uitzonderlijke samenwerking. Expertise meets enthousiasme, tezamen een geslaagde cocktail voor unieke badkamerconcepten met aandacht voor detail van algemene trends of persoonlijk kleuradvies tot handige decoratietips en -tricks. Met Appeltans als bekwame interieuradviseur staat XO garant voor kwaliteitsvolle en goed onderbouwde badkamers die naadloos integreren in ieder interieur.

X2O duikt met interieurdesigner Bart Appeltans de badkamer in...

Net op tijd voor Batibouw!

Voor de samenwerking met Bart Appeltans ziet XO Badkamers het groots, met inspiratie en creativiteit op de voorgrond. Tijdens bouw- en renovatietrekpleister Batibouw zal XO uitpakken met een heuse inspiratie-box ofwel een compacte cluster van Appeltans visie in badkamerdesign. De box zal tijdens het voorjaar van 2023 ook te zien zijn in alle XO showrooms.

Deze unieke samenwerking geeft XO de kans om op een persoonlijke manier in contact te staan met klanten. Daarom zal er tijdens de beurs ook een winactie georganiseerd worden waar liefhebbers kans maken op badkameradvies - individueel en op maat samengesteld door de geliefde architect.

Een digitaal vervolg

Bart Appeltans werkt momenteel aan een unieke kijkwoning, pal in de Belgische Ardennen, XO zorgde alvast voor een geschikte badkamer. Volg het avontuur op Instagram, @bolodge. Daarnaast lanceert XO Badkamers binnenkort een heuse videoreeks waar Appeltans prangende vragen van klanten en interieurliefhebbers zal beantwoorden. Stay tuned!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo