Vijf industriŽle kasten die uw interieur afmaken

18 november 2020 Bron: Bouw & Wonen
Vijf industriŽle kasten die uw interieur afmaken
Foto: Dimehouse.nl
Een huis wordt een thuis wanneer je deze naar je eigen stijl inricht. Hierbij kun je denken aan decoraties die voor jou persoonlijk zijn of aan leuke fotoís aan de muur. Voordat je deze decoraties kunt toevoegen aan je huis moet de basis al goed zijn; de meubels. Momenteel is de stijl, die gebaseerd is op oude fabrieken, erg populair. Dit is de industriŽle stijl. In deze blog lees je over de 5 favoriete industriŽle kasten die niet kunnen ontbreken in jouw huis.

Wat zijn industriŽle kasten?

IndustriŽle kasten bestaan uit zwart metaal met robuuste, houten elementen. Deze geven een warme en stoere sfeer aan je huis. De natuurlijke materialen die worden gebruikt zorgen ervoor dat ieder meubel uniek is. Daarnaast zorgt het zwarte metaal ervoor dat er een strakke vormgeving in zit, in combinatie met een rauwe uitstraling. Wij vonden Dimehouse; een webshop met stoere industriŽle kasten. Zij hebben een ruim assortiment kasten met industrieel design. Deze verkopen zij online voor een goede prijs.

Er zijn industriŽle kasten die deels open en deels gesloten zijn. Hierdoor kan jij jouw favoriete decoraties displayen en andere troepjes wegwerken. Een kast met industrieel design komt steeds vaker voor. Dat is ook niet gek, want deze populaire meubels zijn er in vele varianten. Hierdoor is er voor iedereen een kast met deze prachtige, robuuste stijl. Welke kasten kunnen niet ontbreken in jouw interieur?

1. Industrieel tv-meubel

Een populair meubel die onder de categorie industriŽle kast valt is een robuust industrieel tv-meubel. Hiermee kan jij je tv op een stoer meubel plaatsen. Daarnaast zorgt het tv-meubel ervoor dat de draden en routers zijn weggewerkt. Zo zorg jij een opgeruimde woonkamer. Veel mensen zijn een fan van deze manier van opbergen en een tv-meubel geeft je de ruimte om naast je tv ook andere dingen neer te zetten. Op deze manier kan jij je favoriete decoraties en fotoís neerzetten bij je tv, waardoor je huis nog persoonlijker wordt. Nog een voordeel; je ziet geen lelijke kabels doordat deze meubels deurtjes hebben.

industriŽle kasten
Foto: Dimehouse.nl

De woonkamer is de plek waar jij veel tijd doorbrengt. Daarom is het fijn als deze ruimte helemaal past bij wie jij bent. Wil jij je woonkamer leuk inrichten? Het kan soms lastig om dit zo te krijgen zoals jij wilt. Dan kan je wel een aantal slimme trucjes gebruiken. Lees hier de tips om je woonkamer goed in te richten. Deze zijn van vtwonen. Hier wordt ook ingegaan op de meubels die je uit kunt kiezen en de verschillende stijlen die er zijn, waaronder industrieel.

2. Boekenkast industrieel

Een boekenkast industrieel is een prachtig meubel die in ieder interieur past. Ook hier heb je weer die mooie, robuuste uitstraling, maar blijft de vormgeving wel strak door de metalen details. In een boekenkast kun je naast boeken ook andere mooie spullen uit je huis neerzetten. Het zwart met bruin van het meubel zorgt ervoor dat alles matcht met wat je wilt laten zien. Daarnaast is een boekenkast ideaal, aangezien je er veel spullen in kan opbergen. De boekenkasten van Dimehouse hebben vaak een lade of kast erin verwerkt. Hierdoor kan jij de minst mooie spullen opbergen en je leukste items op zichtbare plekken neerzetten. Decoreer een boekenkast ook leuk met speciale, designer decoratie boeken, zoals die van Chanel, Dior, Prada, etc. Op deze manier vul jij je industriŽle boekenkast met boeken die ook nog prachtig vormgegeven zijn!

3. Wijnkast industrieel

Ben jij ook een liefhebber van wijn? Dan wil je deze graag op een mooie manier in je huis laten zien. Dit kan door de wijn in een wijnkast industrieel vormgegeven design te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jij je wijn samen met de bijpassende glazen mooi kan opbergen. Hierdoor schenk jij het perfecte wijntje snel en soepel in voor jezelf en jouw gasten. Wij vinden de industriŽle wijnkast een mooie aanwinst voor in huis. De metalen details in combinatie met het donkere hout geven alvast de sfeer voor de rode wijn die erin ligt. Iedere wijnfles ziet er nog luxer en smaakvoller uit met zoín industriŽle wijnkast.

industriŽle kasten
Foto: Dimehouse.nl

4. Dressoir industrieel

Naast de vorige meubels in industrieel design is een dressoir natuurlijk ook niet weg te denken uit je huis. Heb jij nog een plekje in huis waar een mooie kast kan staan? Dan raden wij een dressoir industrieel design aan. Deze geeft je huis net dat beetje extra en in combinatie met andere meubels geef jij je woning een warme sfeer. Een dressoir met industriŽle vormgeving is beschikbaar in verschillende designs. Zo zijn er op dimehouse.nl dressoirs te vinden met mangohout, teakhout of acaciahout. Al deze types hout hebben een andere uitstraling. Hierdoor wordt je huis nooit eentonig, ook al ga je voor alle meubels in een industriŽle stijl.

5. Nachtkastje industrieel

Tot slot de industriŽle kast die niet mag ontbreken in je huis is een nachtkast. Dit prachtige nachtkastje industrieel ontwerp geeft je slaapkamer direct een andere vibe. Door een industrieel nachtkastje toe te voegen zorg je voor een stoere vibe. Dit kastje is er ook in verschillende varianten. Je kan namelijk kiezen uit een nachtkastje met 1 lade, 2 lades of 3 lades. Ze zien er allemaal mooi uit, door het contrast van hout en metaal, en er is altijd een nachtkastje geschikt voor jouw slaapkamer.

Met welke industriŽle kast maakt u uw interieur af?

Door te variŽren met verschillende meubels en houtsoorten krijg je de stoere uitstraling in huis. Deze kan je door decoraties weer verzachten, door kleur toe te voegen. De neutrale kleuren van een industriŽle look zorgen ervoor dat het gemakkelijk is om te combineren. Wat je er ook naast of in zet, het staat altijd goed. Ga voor een groen plant naast de kast, zet een gekleurde vaas in de kast of kies voor mooie fotoís in kleur of zwart wit. Wat je stijl ook is, met deze industriŽle look zal jij jouw eigen stijl altijd kunnen laten doorkomen. Ook fan geworden van deze robuuste stijl die doet denken aan de oude fabrieken van vroeger? Wij raden je zeker aan om een kijkje te nemen in de webshop van Dimehouse, want wij zijn fan!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo