Decoratie

Velux binnengordijnen: voor ieder wat wils

Velux binnengordijnen: voor ieder wat wils
In de lente schieten mensen vaak in actie met het renoveren van hun huis en het opvrolijken van hun interieur. Of het nu nieuwe meubels of een vers laagje verf is, je huis opfrissen is soms al wat je nodig hebt om er terug verliefd op te worden. Maar voor sommigen duurt zelfs het drogen van de verf al te lang! Gelukkig is er een snelle en makkelijke manier om je huis te herontdekken die een grote impact nalaat zonder dat dit te veel moet kosten. Een nieuw gordijn doet vaak al wonderen en daar kan Velux perfect bij helpen!

Ongeacht je wensen of noden, Velux heeft voor iedereen een oplossing. Of het nu een verduisterings-, vouw-, plooi-, rolgordijn of een jalozie is, ze passen sowieso perfect bij je interieur en Velux dakvenster.

Velux binnengordijnen
Ben je op zoek naar een oplossing die zowel verduistert als isoleert? Dan is een multifunctioneel vouwgordijn het antwoord op jouw probleem! Voor zij die graag het beste van twee werelden combineren, is het DUO gordijn perfect. Dit gordijn zorgt voor optimale dag- en nachtverduistering ’s nachts en tempert overdag het daglicht. Het Velux gamma komt bovendien in een resem aan inspirerende motieven, stoffen en kleuren die je interieur een uniek en persoonlijk karakter geven. Ideaal voor de opfrissing van je interieur!

Velux gordijnen geven de kamers in je huis in een handomdraai een andere look. Met keuze uit meer dan 1.800 kleuren van de Colour by You collectie is er ongetwijfeld een optie die bij jouw stijl past en binnen je budget valt. Dankzij het Pick&Click-systeem waarover alle Velux dakvensters beschikken, installeer je je nieuwe binnengordijnen eenvoudig en snel.

“Kleurkeuze is een belangrijk aspect bij het creëren van een evenwichtige en aantrekkelijke ruimte,” vertelt Maja Marlier, Communication en Marketing Manager bij Velux. “Onze verwachtingen van een geslaagd interieur variëren doorheen het jaar. Daarom is het extra handig te weten dat er snelle en makkelijke manieren zijn om je interieur aan te passen zodat het beter bij het seizoen past. Een gordijn op maat tilt het interieur van je ruimte naar een hoger niveau. Bij de Velux binnengordijnen is er een brede waaier aan kleuren en designs om uit te kiezen. Met een snel en makkelijk installatiesysteem tover je je ruimte om in een interieur dat perfect bij jouw stijl past.”


Een kleur voor elk humeur

Hoe we ons voelen heeft een invloed op hoe we ons huis willen inkleden. Net zoals de seizoenen verandert onze stemming. Met Velux gordijnen kan je je ruimte makkelijk aanpassen aan je humeur. In je slaapkamer heerst er best een sfeer van rust en kalmte. Lichtblauwe gordijnen zorgen voor een kalmerend effect op je humeur waardoor jij helemaal zen bent. Dat rustgevende gevoel in heel je huis doortrekken? Met een streepje muziek op de achtergrond en lichtblauwe Velux gordijnen die je kamer kleuren, waan je jezelf in een oase van rust.

Velux binnengordijnen

Een sprankeltje magie in de kinderkamer

De keuze van een Velux gordijn stopt niet bij kleuren. Met een groot assortiment aan designs voor kinderen verander je de kinderkamer in een gezellig en leuk plekje waardoor ze met plezier gaan slapen! Velux heeft zelfs de handen in elkaar geslagen met Disney om de Goodnight collectie te ontwikkelen, waaronder verduisteringsgordijnen met bekende gezichten als Winnie the Pooh, Cars en Frozen. Gordijnen die tot de verbeelding spreken en als het dan bedtijd is, valt je kind rustig in slaap terwijl hun favoriete figuren over hen waken.

Velux binnengordijnen

Het gaat niet enkel om stijl

Ongeacht je leeftijd, slaap is cruciaal voor onze mentale gezondheid. Velux binnengordijnen zijn niet enkel een toevoeging aan je interieur, ze zijn ook nuttig. Door een lichtdichte afsluiting zorgen ze voor optimale verduistering zodat je van een goede nachtrust kan genieten. Voor kleine kinderen die overdag een dutje doen of voor volwassenen met nachtshifts zijn verduisteringsgordijnen perfect om elk binnenkomend licht te blokkeren.

Voor meer informatie over het complete Velux gamma, waaronder ook zonnewering en rolluiken, neem een kijk je op: https://www.velux.be/nl/producten/gordijnen-en-rolluiken

Ook interessant