VT-Invest group koopt WVI site nabij hartje Brugge

  BE   24 november 2020 Bron: VT-Invest
VT-Invest group koopt WVI site nabij hartje Brugge
Op 18 november 2020 werd met het ondertekenen van de akte de eerste stap gezet van een belangrijk stadsinbreidingsproject nabij hartje Brugge. Het terrein werd via een digitale procedure, georganiseerd door Covast, verkocht na twee druk gevolgde biedrondes. VT-Invest Group kon het terrein van 11.650 m2 aankopen. Momenteel is op de site een kantorencomplex gehuisvest van ca. 4.000 m2 waar de kantoren van de West-Vlaamse Intercommunale (WVI) en Diensten Aan Huis (DAH) gevestigd zijn.

De onmiddellijke nabijheid van het historische centrum van Brugge, met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en een vlotte ontsluiting naar de E40/E403 zijn troeven waar de ontwikkelaar aan de slag mee wil gaan. Het project bevat bovendien kwalitatieve parkelementen die de ontwikkelaars er willen uitbouwen.

De site zal plaats bieden aan een ambitieus gemengd, levendig en duurzaam stadsproject. Er komt plaats voor wonen, werken en ontspannen, met veel aandacht voor publiek groen en doorwaadbaarheid voor de onmiddellijke omgeving.

Volus, projectontwikkelaar binnen VT-Invest Group, zal de handen in elkaar slaan met Urbanlink en een aantal andere partners, en in nauwe samenwerking met de Stad Brugge begin 2021 de eerste hand leggen aan een masterplan.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo