Meubelen

VIP-lounge in Maasmechelen Village is geïnspireerd op Belgische modewereld

VIP-lounge in Maasmechelen Village is geïnspireerd op Belgische modewereld
Marie’s Corner is op ruim 30 jaar tijd uitgegroeid tot een internationale referentiespeler in de meubelsector. Het Belgische bedrijf is ondertussen actief in een twintigtal landen. Maar ook in het thuisland blijft de artisanale meubelmaker een graag geziene gast, ook in de projectsector. Na eerdere succesvolle samenwerkingen met iconische namen uit het horecasegment (Caillou, Menssa, Botanic Sanctuary Antwerp, enz.) mag Marie’s Corner nu trots terugblikken op een geslaagde samenwerking met Maasmechelen Village, in opdracht van de decorateur David Thomas Design.

Marie’s Corner werkt mee aan de inrichting van The Apartment in Maasmechelen Village
‘The Apartment’ is onderdeel van het luxueuze tuinpaviljoen en is gelegen in het hart van het shoppingcentrum Maasmechelen Village. Dit appartement wordt gebruikt als VIP-lounge, voor ‘personal shopping’ en wordt verhuurd voor private en corporate evenementen. Dit concept wint steeds meer aan populariteit in winkel- en outletcentra in heel Europa. De inrichting van ‘The Apartment’ is geïnspireerd op de Belgische modewereld en nodigt de bezoeker uit om comfortabel te kuieren, te vergaderen, bij te praten of kleding te passen in een intieme en kunstzinnige sfeer.

De met de hand afgewerkte blauwe muren, de vintage parketvloeren en de muurschilderingen van de hand van de Italiaanse Patrizia Volpires creëren een inspirerend, gedurfd, eclectisch en tegelijk rustgevend kader. Het soort locaties waar Marie’s Corner zich thuis voelt!

In opdracht van David Thomas Design, een decorateur met ervaring in de hotel- en retailsector, verzorgde de meubelmaker de levering van de volgende gepersonaliseerde creaties: een Virginia zitbank van 280 cm, een Jackson armstoel, drie Sonoma loungezetels en twee Fresno stoelen. De Belgische specialist van de tailor made zitbank drukt zo een niet te onderschatten stempel op een unieke locatie in het Belgische retaillandschap. “Bij Marie’s Corner zijn we bijzonder trots dat onze meubels aanwezig zijn bij een klinkende naam zoals Maasmechelen Village en dat onze creaties bijdragen tot een beleving voor modeliefhebbers die op zoek gaan naar een nieuwe en unieke manier van shoppen”, aldus Serge Silber, CEO van Marie’s Corner.

Marie’s Corner werkt mee aan de inrichting van The Apartment in Maasmechelen Village

Ook interessant